Αποκαλυπτική συνέντευξη της Δούκισσας!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 01:44
Αποκαλυπτική συνέντευξη της Δούκισσας!
Είναι νέα, όμορφη, ταλαντούχα και σίγουρα έχει να μας δώσει πολλά ακόμα. Ο λόγος, για τη Δούκισσα Νομικού η οποία σε συνέντευξή της μίλησε για το αν κατέβηκε στο Σύνταγμα, για τον σύντροφό της αλλά και για τον γάμο!

Η όμορφη Δούκισσα είπε ότι κατέβηκε μία φορά στο Σύνταγμα: «Ναι το έκανα μία φορά, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το αναφέρω, γιατί πολλοί μπορεί να το παρεξηγήσουν. Είμαι κι εγώ αγανακτισμένη, είμαι απόλυτα σύμφωνη με αυτό που γίνεται και εύχομαι να εισακουστούν οι φωνές όλων μας και τελικά να βρεθεί λύση».

Σε ερώτηση, για ποιο λόγο δεν παραδέχεται την σχέση της με τον Χ. Χολίδη είπε: «Ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βγω και να βροντοφωνάξω ότι είμαι ερωτευμένη και να πω ότι ο αγαπημένος μου είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Προτιμώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα ακόμα και αν αυτό συχνά με εγκλωβίζει. Ποτέ δεν είπα ψέματα όταν με ρώτησαν αν είμαι ερωτευμένη, αλλά δεν πρόκειται να διατυμπανίσω την σχέση μου».

Το μοντέλο-παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη: «Νιώθω ήρεμη, ευτυχισμένη και γεμάτη μέσα μου και αυτό το ονομάζω έρωτα. Άρα ναι είμαι ερωτευμένη. Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος. Τώρα που το ξαναζώ, γιατί είχα καιρό να νιώσω ερωτευμένη, βλέπω ότι η διάθεσή μου αλλάζει, έχω πολύ όρεξη και κέφι και βλέπω τα πάντα πιο αισιόδοξα».

Τέλος για τον γάμο είπε: «Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που ήταν πολύ δεμένη και αγαπημένη για μένα ο γάμος είναι κάτι ιερό. Από κει και πέρα επειδή στον έρωτα μου αρέσει να αφήνομαι, δεν αποκλείω καθόλου, αν το νιώσω να παντρευτώ απρογραμμάτιστα. Μπορεί να πάρω δηλαδή τον καλό μου και να πάμε σε ένα ερημονήσι να παντρευτούμε!»

Πηγή : OK

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 01:46