Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τη δουλειά του, την εμπειρία του από την παραμονή του στο Λος Άντζελες, καθώς και τα συνεχή ταξίδια Ελλάδα-ΗΠΑ.

«Δεν έχω ανάγκη να χαρακτηρίσω το ένα ή το άλλο βάση. Είμαι συνέχεια στο ταξίδι. Είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Κι αν προκύψει και κάποια άλλη πόλη, με χαρά! Ίσως επειδή δεν ταξίδεψα πολύ όταν ήμουν μικρότερος, τώρα να βγάζω το άχτι μου! Το πηγαινέλα νομίζω ότι θα κρατήσει κι άλλο. Πάντως, ως “βάση” αυτήν την εποχή διαμορφώνεται η Αθήνα, με την έννοια ότι έχω ήδη κλείσει έναν χρόνο εδώ κι απ’ ό, τι φαίνεται θα κλείσω άλλο ένα εξάμηνο» ανέφερε σε συνέντευξή του στο Tv Έθνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Λος Άντζελες είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή θα είσαι συνέχεια σε ένταση με πάρτι, δουλειές, ραντεβού χωρίς να αδειάζεις στιγμή ή θα βρεις την απόλυτη ηρεμία» πρόσθεσε.

«Η απόλυτη ηρεμία είναι αυτή που με κέρδισε. Με έφερε αντιμέτωπο με μένα, με τον εαυτό μου. Έψαξα, ξανακοίταξα μέσα μου, βρήκα καινούργιες ισορροπίες, εξοικονόμησα ενέργεια. Αίσθησή μου ήταν ότι περνούσα εκεί ένα γυμνάσιο, μια άσκηση» επεσήμανε επίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης