Της Σπυριδούλας Κάμπου

Ένα status της στο προφίλ της στο Facebook πριν από λίγο καιρό θα αποκάλυπτε την απόφασή της να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η Όλγα Δημητρίου επανέρχεται και ξεσπάει το απόγευμα της Τετάρτης καταγγέλλοντας δημόσια ότι δέχεται πόλεμο και ακραία υβριστικά σχόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κόρη της δημοφιλούς λαϊκής τραγουδίστριας που μετά και τον αρραβώνα της πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει χαράξει τη δική της επαγγελματική πορεία , που δεν έχει να κάνει με αυτή της διάσημης μαμάς της,ανοίγοντας το δικό της κομμωτήριο.

Όπως φαίνεται όμως τα λεγόμενα της, η Όλγα Δημητρίου «πληρώνει» το τίμημα να είναι παιδί μιας επώνυμης γυναίκας, αφού πολλοί την πλησιάζουν αποσκοπώντας αλλού. Σε κάποιον όμως δεν του έκανε το χατήρι να τον κάνει κολλητό της και εκείνος με τη σειρά του επιδίδεται σε έναν υβριστικό πόλεμο εναντίον της.

«Πόσο κακός κόσμος υπάρχει.. Πόσες βρισιές άκουσα πρωί πρωί στο ινμποξ μου… Τσούλα π@φ@@α, σούργελο, μπάσταρδο, κακομαθημένο, αγενές και κακόβουλο άτομο … Είμαι τελικά όλα αυτά επειδή προσπάθησα να αποφύγω ένα τσιμπούρι που ήθελε τη φιλία μου για να κουτσομπολεύει» έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Δημητρίου, μην κρύβοντας την οργή της.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης