Αποκλειστικό: H συναυλία της οργής στον Πύργο: Άγρια «επίθεση» στον Ρέμο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015, 10:45
Αποκλειστικό: H συναυλία της οργής στον Πύργο: Άγρια «επίθεση» στον Ρέμο
Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μέσω του διαδικτύου κατά του Αντώνη Ρέμου. Έξαλλοι οι κάτοικοι του Πύργου και των γύρω περιοχών, στράφηκαν κατά του τραγουδιστή και της ομάδας του, αφού για μια ακόμη φορά αθέτησε το προγραμματισμένο ραντεβού μαζί τους.

Μετά και την αναβολή της συναυλίας του στις αρχές Ιουλίου λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, ο Αντώνης Ρέμος και οι συνεργάτες του, είχαν ανανεώσει τη μεγάλη συναυλία τους στον Πύργο για τις 10 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν τα εισιτήριά τους, είχαν προπληρώσει και περίμεναν πως και πως τη μεγάλη μουσική στιγμή για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Μία μέρα πριν όμως, ως κεραυνός εν αιθρία θα έσκαγε στους φαν του Αντώνη Ρέμου, η δεύτερη αναβολή της συναυλίας του.

«ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ
Ένα απρόοπτο σοβαρό περιστατικό αναγκάζει την παραγωγή να ακυρώσει την προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου συναυλία στον Πύργο με τον Αντώνη Ρέμο και την Μελίνα Ασλανίδου. Καμιά φορά τα γεγονότα μας προλαβαίνουν. Είναι τέτοια η ροή της περιοδείας σε εξέλιξη που δεν είναι εφικτό να επαναπροσδιοριστεί νέα ημερομηνία άμεσα. Ζητούμε συγνώμη από όλους τους φίλους που είναι πολλοί και που έχουν ήδη αγοράσει τα εισιτήριά τους, τα οποία μπορούν να επιστρέψουν στα σημεία προπώλησης και να λάβουν πίσω το αντίτιμο που έχουν καταβάλλει. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση. Ο Αντώνης Ρέμος δίνει την υπόσχεση να βρεθεί στον Πύργο στο άμεσο μέλλον» ήταν το κείμενο που δημοσιεύτηκε σε όλα τα προφίλ του τραγουδιστή στα social media, προκαλώντας το μένος του κόσμου που είχε πληρώσει τα εισιτήρια του.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015, 10:47