Ταξίδι – αστραπή στην Αθήνα για την Άννα Βίσση. Συνάντησα την απόλυτη Ελληνίδα σταρ σε παραλιακό εστιατόριο και σε μία ανεπίσημη και φιλική συζήτηση με την ίδια και τους συνεργάτες της, μας αποκάλυψε που έχει ”χαθεί” τα τελευταία δύο χρόνια και ποια είναι τα επαγγελματικά σχέδια της.

Η Άννα Βίσση, τα τελευταία δύο χρόνια περνάει τον περισσότερο της χρόνο στην Αμερική. Έχει νοικιάσει ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, στην πόλη όπου μένει και ο μάνατζερ της, όχι αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση είναι ότι για πρώτη φορά στη ζωή της, η Άννα Βίσση δεν έχει καμία σχέση με τον Νίκο Καρβέλα. Αυτό συνέβη μετά από μια ”σειρά” γεγονότων για τα οποία εκείνη δε θέλει να μιλάει. Κανένας από τους δύο δεν έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον άλλο, ούτε για τα οικογενειακά, αλλά ούτε και για τα επαγγελματικά θέματά τους.

Αυτό σημαίνει ότι ο Νίκος Καρβέλας θα είναι απών και από τον καινούριο δίσκο της. Η Άννα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο που διαλέγει τραγούδια. Όλοι θέλουν να γράψουν ένα τραγούδι για την Ελληνίδα σταρ της χώρας μας και όλοι μπορούν!

Η Άννα είναι ανοιχτή σε κάθε είδους πρόκληση και δέχεται τραγούδια από όλους. Δεν την ενδιαφέρει αν είναι κάποιος διάσημος ή όχι. Εκείνη είναι έτοιμη να δώσει μία ευκαιρία σε όσους την αξίζουν και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά. Παρόλα όσα διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό για τους συνθέτες με τους οποίους θα συνεργαστεί, έχω την ”άδεια” να γράψω ότι τελικά ο Γιώργος Θεοφάνους δε θα είναι ένας από τους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 τραγούδια, τα οποία και ακούει συνεχώς, προσπαθώντας να βρει αυτά που πραγματικά ξεχωρίζουν. Αυτό που η Άννα ψάχνει πάντως, είναι ένα ”νέο μουσικό στίγμα”.

Για να σταματήσουν και όλες οι παραφιλολογίες…(άκουσα μέχρι και ότι θα εμφανιστεί με τη Δέσποινα Βανδή το χειμώνα), η Άννα θα εμφανιστεί τον Δεκέμβριο στην Αθήνα μόνη της, σε ένα σόου που σχεδιάζει να μας παρουσιάσει, το οποίο θα είναι βασισμένο επάνω της, όπως ήταν και αυτό του Βοτανικού, πριν από δύο χρόνια.  

Καλοκαίρι λοιπόν στο Λος Άντζελες και γυρίζει στην χώρα μας το Σεπτέμβριο, όπου θα αρχίσει εντατικές πρόβες και ετοιμασίες για το καινούργιο της φαντασμαγορικό σόου, το οποίο,όπως λέγεται, αναμένεται να μας αφήσει κατάπληκτους…

Είναι, ακόμα, πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, με τον οποίο πήγε πρόσφατα και στο φεστιβάλ των Καννών.   

Όσοι πάντως θέλετε να δείτε και μετά από πολύ καιρό μάλιστα την τελευταία φωτογράφηση της Άννας Βίσση στο φεστιβάλ των Καννών, δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε το περιοδικό Officiel, που κυκλοφορεί σήμερα στην Αθήνα. Θα απολαύσετε μια απίστευτη και διεθνών στάνταρ φωτογράφηση, που μόνο η Εύη Καρατζά θα μπορούσε να δημιουργήσει.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης