Την παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας θα κάνει απόψε ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής στη σκηνή του TerraVibe Park στη Μαλακάσα. Ο Robbie Williams έχει σκοπό να χαρίσει στους Έλληνες θαυμαστές του ένα αξέχαστο show στο πλαίσιο του RockwaveFestival που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια!

Μαζί με το Robbie Williams θα συμμετέχει και η Sharon Kovacs, η Ολλανδή ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή, ενώ τη συναυλία πρόκειται να ανοίξει το συγκρότημα «Ex-Girlfriend’s Perfume» που αναδείχθηκε μέσα από τον διαγωνισμό του Jumping Fish.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τραγούδια του Βρετανού σταρ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: Feel, Angels, Come Undone, Let me Entertain You, Μe and My Monkey, She’s the One είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως και που απόψε όσοι βρεθούν στη συναυλία του θα έχουν την χαρά να τα ακούσουν και live.

Η συναυλία του στο Βελιγράδι (17 Ιουνίου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης:

Αύριο o Robbie Williams «προσγειώνεται» στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα! Όλες οι λεπτομέρειες, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015, 16:24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης