Απόψε η πρεμιέρα της μουσικής εκπομπής του Μιχάλη Κουινέλη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016, 03:57
Απόψε η πρεμιέρα της μουσικής εκπομπής του Μιχάλη Κουινέλη
Απόψε κάνει πρεμιέρα η νέα μουσική εκπομπή του Alpha, «The Music Project by Jumping Fish» με οικοδεσπότη τον Μιχάλη Κουινέλη.

Στην πρεμιέρα του, ο Μιχάλης υποδέχεται τη Δήμητρα Γαλάνη. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συναντά νέους καλλιτέχνες, που «πειράζουν» μεγάλες της επιτυχίες. Οι «Wedding Singers», o «George Gaudy» και οι «Minor Project», τρία συγκροτήματα που αναδείχθηκαν από το «Jumping Fish της COSMOTE», τζαμάρουν επί σκηνής και παίζουν... αλλιώς αγαπημένα τραγούδια της καλεσμένης, ενώ παράλληλα ερμηνεύουν και δικά τους, πρωτότυπα κομμάτια.


Στην πρώτη συνάντηση του «χθες» με το «σήμερα», η Δήμητρα Γαλάνη μοιράζεται τη σκηνή με τους νέους μουσικούς και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές. Παράλληλα, μας παρουσιάζει την τελευταία της δουλειά, το «Chronos Project», για την οποία συνεργάστηκε με τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικούς.

Η παρέα τής εκπομπής μεγαλώνει με τους φίλους της Δήμητρας Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μυρτώ Κοντοβά, με την οποία έχει μοιραστεί μεγάλες μουσικές επιτυχίες και Θωμά Κωνσταντίνου, έναν εκ των μουσικών του «Chronos Project».


Πηγή: Govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016, 03:59