Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε μια είδηση που μπλέκει τον Απόστολο Γκλέτσο σε κύκλωμα κοκαΐνης.

Το πρωί του Σαββάτου ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» και ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της κοκαΐνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά βεβαίως. Απολύτως καμία σχέση, δεν θα μπορούσα να έχω και καμία σχέση με το πρόβλημα υγείας μου, δηλαδή πραγματικά είναι τρέλα αυτό το πράγμα. Πραγματικά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα και η αλήθεια θα λάμψει δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάμψει.

Δεν ξέρω γιατί εμπλέκουν το όνομά μου, πραγματικά δεν το ξέρω αυτό αλλά θα το βρούμε. Προς το παρόν δεν θα βάλω κάποιον δικηγόρο γιατί δεν με έχει καλέσει κάποιος. Μαθαίνω διάφορα από τους δημοσιογράφους περιμένω να δω τι θα γίνει αν με καλέσει κάποιος από την δικαιοσύνη. Κι από κει και πέρα θα δω. Ναι βεβαίως θα βάλω κάποιον δικηγόρο μόλις κληθώ από την δικαιοσύνη. Προς το παρόν όχι, αλλά θα δω τι ακριβώς είναι και ναι βεβαίως κάποιος δικηγόρος θα το ψάξει σίγουρα.

Ονόματα δεν πιστεύω. Δεν πιστεύω τίποτα προς το παρόν γιατί περιμένω να δω κάτι επίσημο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης