Απόστολος Γκλέτσος: Μιλάει για την σχέση του με την κόρη του και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να κάνει μόνιμο δεσμό!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, 01:09
Απόστολος Γκλέτσος: Μιλάει για την σχέση του με την κόρη του και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να κάνει μόνιμο δεσμό!
Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε πρόσφατα μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Espresso και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την κόρη του, καθώς και για το πώς είναι αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή!

-Μίλησέ μου για την κόρη σου.

«Η Βαλίσια είναι 16 ετών, πηγαίνει πρώτη λυκείου και είναι καλή μαθήτρια. Δεν ασχολείται καθόλου με τα πολιτικά, παρά μόνο με τα δικά της θέματα. Ούτε καν βλέπει το σίριαλ, ούτε ξέρει ότι παίζω στην τηλεόραση. Μιλάμε μόνο φιλοσοφικά για θέματα. Ακούει ωραίες μουσικές που μου τις προτείνει και τέτοια. Θέλει να γίνει δικηγόρος. Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι' αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει "είμαι η κόρη του Γκλέτσου", να τη σέβονται. Ακόμη και οι εχθροί μου αναγνωρίζουν την τιμιότητά μου και το ότι είμαι αγωνιστής. Είμαι τίμιος αγωνιστής».

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, 01:09