Αργύρης Αγγέλου: Πάσχα στο «Dancing»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Απριλίου 2011, 09:14
Αργύρης Αγγέλου: Πάσχα στο «Dancing»
Το «Dancing with the stars» δεν καταλαβαίνει από γιορτές και αργίες και έτσι θα μεταδοθεί κανονικά την Κυριακή του Πάσχα.

Ένας από εκείνους που πέρασαν το φετινό Πάσχα κάνοντας πρόβες είναι και ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μιλά με ενθουσιασμό για το φετινό σόου χορού του Ant1.

«Πάντα υπάρχει το ωραίο άγχος ώστε να πάνε όλα καλά και ανυπομονησία για να δείξουμε αυτό που ετοιμάζουμε μέσα στην εβδομάδα».

Τονίζει μάλιστα ότι μέχρι σήμερα δεν είχε απολύτως καμία σχέση με τον χορό.

«Μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός, παρόλο που όταν βγαίνω είμαι ο πιο ξενέρωτος της παρέας μου. Κάθομαι στο σκαμπό και πίνω το ποτό μου. Νιώθω πως δεν διασκεδάζω με αυτόν τον τρόπο. Διασκεδάζω περισσότερο αν κάνω ένα δίωρο πρόβες με την Έμιλυ, παρά να πάω σε ένα κλαμπ και να χορέψω. Δεν περνάω καλά μ’ αυτό. Λόγω του ότι έχω μια σκηνική εμπειρία, αυτό νομίζω πως με σώζει. Κατά τα άλλα, τον ρυθμό, ή τον έχεις ή όχι. Νιώθω πως τον έχω κι έτσι μαθαίνω τα υπόλοιπα βήματα και τις κινήσεις».

Ο ηθοποιός, όμως, μιλά και για τα προσωπικά του. «Δεν είμαι ερωτευμένος και αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Υπάρχει περίοδος που χρειάζεται στον καθένα να μείνει μόνος του και να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα. Θα ήθελα πολύ να είμαι ερωτευμένος, αλλά δεν είμαι. Δεν είναι επιλογή να είμαι μόνος μου. Είναι συνθήκη. Δεν μπορούμε να ορίζουμε τα πάντα στην ζωή μας. Πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα έτσι όπως έρχονται». Μιλώντας μάλιστα για τον έρωτα, ο ίδιος σχολιάζει: «Έχει σημασία αν ο έρωτας είναι αρσενικό ή θηλυκό; Τι σημασία έχει; Δεν μπορώ να το συλλάβω όλο αυτό. Σημασία έχει να υπάρχει ο έρωτας. Από κει και πέρα, δεν παίζει ρόλο τι φύλο έχει».

ΠΗΓΗ: Real


Διαβάστε επίσης: Λεπτομέρειες για τη ζωή του Αργύρη που δεν γνωρίζαμε

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Απριλίου 2011, 09:14