Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Τα λόγια της για τον πατέρα του Γιώργου Λιάγκα συγκίνησαν τη Φαίη Σκορδά

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, 05:53
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Τα λόγια της για τον πατέρα του Γιώργου Λιάγκα συγκίνησαν τη Φαίη Σκορδά
Το πρωί της Τετάρτης 13 Απριλίου στο Πρω1νό και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είχε έναν συγκινητικό διάλογο με τη Φαίη Σκορδά, με αφορμή το θάνατο του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Μας έλειψες, έλα να σου δώσω ένα φιλάκι... Ζωή σε εσάς, να τον θυμάστε πάντα... Ο κύριος Γιάννης ξέρω ότι σε αγαπούσε πάρα πολύ κι εσύ τον αγαπούσες πολύ και τον περιποιήθηκες πάρα πολύ και στην ανάγκη του και στην αρρώστια του. Θα είναι εκεί ψηλά και θα σας βλέπει. Τον είχες σαν μπαμπά σου κανονικό. Εγώ το ξέρω πολύ καλά. Ξέρω πόσο μεγάλη αδυναμία σου είχε», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή μας μαγείρισσα.

Τότε, η Φαίη Σκορδά δήλωσε συγκινημένη:

«Ο Γιώργος είναι που έχει τον πόνο, εμείς τώρα είμαστε δίπλα στον Γιώργο, γιατί ήταν ο μπαμπάς του, τελείωσε. Πέρα από αυτό, εμένα κάθε Κυριακή ερχόταν και μου έφερνε ένα τριαντάφυλλο και ένα προφιτερόλ, γιατί ήξερε ότι ήμουν γλυκαντζού. Δε νομίζω να υπήρχε άνθρωπος να μου έφερε ποτέ τόσα λουλούδια. Ήταν διακριτικός και ευγενής. Να είναι καλά όπου κι αν είναι».


Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, 05:53