Η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία το τελευταίο διάστημα βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν κατακόρυφα, μίλησε στο περιοδικό «Εγώ Weekly» για τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us» αλλά και την «βασίλισσα της πρωινή ζώνης», Ελένη Μενεγάκη.

«Άργησα να καταλάβω πως υπάρχει κόσμος που με αγαπάει και του αρέσει η δουλειά μου, γιατί ουσιαστικά, επί 15 χρόνια, λειτουργούσα γνωρίζοντας ότι είναι λίγος ο κόσμος που με παρακολουθεί», λέει στο περιοδικό και αναφερόμενη σε εκείνους που τη συγκρίνουν με την Μενεγάκη, απαντά: «καλά κάνουν και το λένε. Μπορεί να είναι και έτσι», λέει η παρουσιάστρια και ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έχει μιμηθεί την «βασίλισσα της πρωινής ζώνης». Όσο για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στον «Καφέ με την Ελένη»; «Με μεγάλη μου χαρά! Μου αρέσει πάρα πολύ και τη θαυμάζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για το «Just The 2 Of Us» η Μαρία επαναλαμβάνει πως ουδέποτε περίμενε να φτάσει στον τελικό. «Όταν ξεκινήσαμε λέγαμε με τον Χρήστο: “πόσο μπορεί να μείνουμε; Το πολύ ένα μήνα”. Όσο κυλούσαν οι εβδομάδες και έμενα, ακόμα κι όταν δεν ερμήνευα καλά το τραγούδι μου, κατάλαβα ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Δεν περίμενα να φτάσω στον τελικό. Για μένα είναι νίκη ότι έχω φτάσει στον τελικό, είτε πάρω το βραβείο, είτε όχι», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως θέλει να κερδίσει: «Φυσικά και θέλω να πάρω το πρώτο βραβείο. Η πρώτη νίκη, όμως, ήταν την περασμένη Κυριακή».

Τονίζει πως μετά τον τελικό θα ξενυχτήσει και θα διασκεδάσει γιατί οτιδήποτε και αν γίνει εκείνη θα το χαρεί.
Όσο για τα προσωπικά της, η Μαρία αναφέρει πως θέλει να γίνει μητέρα: «Θα ήταν ευπρόσδεκτο ένα παιδί. Δεν μας έχει καταβάλλει βέβαια και το άγχος. Πέντε ή έξι εξωσωματικές δεν θα έκανα. Είναι βαρύ το φορτίο και μπαίνεις σε μια άλλη δοκιμασία… Βεβαίως, η επιστήμη βοηθάει. Δεν θα γινόμουν ποτέ, όμως, έρμαιο».

Ο άνδρας της χαίρεται με την πορεία της, την παρακολουθεί και τη θαυμάζει και τη ζηλεύει σε λογικά επίπεδα, όπως και εκείνη άλλωστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η σχέση της με την πολιτική;
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης