Το καλοκαίρι, η Άριελ Κωνσταντινίδη έγινε «στόχος» των περιοδικών και των μεσημεριανών εκπομπών, όταν ο φακός την απαθανάτισε στο πλευρό του προσφάτως χωρισμένου Σωκράτη Αλαφούζου. Η ίδια αποκαλύπτει σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό λεπτομέρειες για τον πρώην σύντροφό της, που εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή αλλά και για τη σχέση της με τον Σωκράτη Αλαφούζο. «Ο Παναγιώτης για μένα ήταν η απόλυτη σχέση, σταθερή, με προοπτικές. Μέναμε μαζί, ήταν ότι απόλυτο έχω νιώσει. Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα όμως του έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά. Επικοινωνεί με κάποιους τρόπους κι εγώ εξακολουθώ να πηγαίνω να τον βλέπω. Όταν με ζητάει, πηγαίνω τον βλέπω, του μιλάω και μου ανταποκρίνεται» αποκαλύπτει η ηθοποιός για τον πρώην αγαπημένο της.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη φαίνεται πως έχει ξεπεράσει αυτό τον «βίαιο χωρισμό», αφού κατάφερε μετά από τρία χρόνια να νιώσει ξανά τον έρωτα με τον Σωκράτη Αλαφούζο. «Με τον Σωκράτη είναι ένας έρωτας με κτητικότητα, με εγωισμό, σε θέλω εδώ, πού είσαι; Με τον Παναγιώτη δεν υπάρχει αυτό. Ο Παναγιώτης είναι “είσαι εδώ, είσαι παντού”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπήρξαν φορές που η ηθοποιός αισθάνθηκε ενοχές; «Πολλές φορές είχα ενοχές, με έπνιγε η υποχρέωση. Τώρα σκέφτομαι μόνο το αν ο καινούργιος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή μου θα αντέξει. Ο Σωκράτης είναι πολύ υποστηρικτικός, αλλά τελικά τι πραγματικά νιώθει το ξέρει μόνο η ψυχή και η καρδιά του». Οι δυο τους μένουν πλέον μαζί. «Αυτή τη στιγμή όλα είναι μια χαρά και δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει. Ζω για το τώρα».

ΠΗΓΗ: Ciao

Διαβάστε επίσης: Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης