Το νέο πρόσωπο στην ελληνική showbiz ονομάζεται Άρης Πλασκασοβίτης και σε talent show και στο σανίδι καταφέρνει κα κλέβει τις εντυπώσεις.

-Πώς προέκυψε ο ρόλος στο Rent;

Είχα πάει να δώσω οντισιόν τόσο για το Rent της Θέμιδας Μαρσέλλου όσο και για το Πουθενά του Δημήτρη Παπαϊωάννου. Με δέχτηκαν και οι δύο. Τότε η κυρία Μαρσέλλου με παρότρυνε να ακολουθήσω τον κ. Παπαϊωάννου και, αν την επόμενη χρονιά συνεχιζόταν το Rent, με διαβεβαίωσε πως θα συνεργαζόμασταν. Έτσι κι έγινε. Το περασμένο καλοκαίρι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως με ήθελε για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Πήγα, τη βρήκα και μου έδωσε μερικές ατάκες από το ρόλο του Angel (σ.σ.: μιας drag queen που πάσχει από ΑΙDS) να τις δοκιμάσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Υπήρξαν περίοδοι που «ζορίστηκες» οικονομικά;

Πολύ, αλλά δεν θέλω να ακουστεί μελό. Απλά υπήρχαν και μέρες που είχα μόνο 20 λεπτά στην τσέπη μου. Δεν θέλω να κλαίγομαι όμως, είναι εμπειρία ζωής. Χιούμορ και αισιοδοξία θέλει. Ξέρεις τι έκανα; Ξυπνούσα το πρωί, έφτιαχνα σε ένα χαρτί μια ψεύτικη επιταγή με ένα ποσό πάνω, την κολλούσα στον καθρέφτη κι έλεγα «Σήμερα από κάπου θα “βρέξει” λεφτά». Αισιοδοξούσα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δανειζόμουν πολύ και χρωστάω σε πολλούς φίλους. (γέλια)

-Θα έβλεπες μελλοντικά τον εαυτό σου στα μπουζούκια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ επιλεκτικά και μόνο με συγκεκριμένους καλλιτέχνες.

ΠΗΓΗ: Down Town

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης