Άρης Σπηλιωτόπουλος: Αποκαλύπτεται για τα πολλά χρήματα που κέρδισε από αγωγές του για συκοφαντική δυσφήμιση

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016, 05:01
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Αποκαλύπτεται για τα πολλά χρήματα που κέρδισε από αγωγές του για συκοφαντική δυσφήμιση
Στα 49 του χρόνια, όντας πολιτικά κατασταλαγμένος μετά από έναν πόλεμο που δέχτηκε, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δηλώνει μόνος, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του govastileto.gr για το τέλος της σχέσης του με τη Νάνσυ Λεονάρδου, σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα που επέμεναν ότι παραμένουν μαζί, ενώ δεν κρύβει την επιθυμία του να ερωτευτεί! Σε συνέντευξή του στο «ΕΓΩ» αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζαμε για τις αγωγές που κέρδισε και τα πολλά χρήματα που του απέφεραν.

Βγάλατε χρήματα από την πολιτική;

«Έμμεσα, με την έννοια ότι τα περισσότερα χρήματα τα έχω βγάλει από τις αγωγές που έκανα, και κέρδισα, σε όσους έγραψαν ή είπαν διάφορα αναληθή για εμένα. Και καθώς ήμουν της άποψης ότι εφόσον η δική μου προσωπικότητα ζημιωνόταν από τις διάφορες κακοήθειες, και εγώ έπρεπε να υποστώ όλη αυτή την κατάσταση, ότι υλικό αποκόμισα από την τελική μου δικαίωση δεν είχα κανένα λόγο να κάνω δωρεά σε κανέναν. Το έκανα δωρεά στον εαυτό μου. Και δεν κορόιδεψα ποτέ, δεν είπα «ό,τι κερδίσω θα τα καταθέσω υπέρ αυτού του ιδρύματος ή του άλλου. Είπα «ό,τι κερδίσω θα το κρατήσω» και αυτό έκανα. Από τη βουλευτική αποζημίωση δεν μένουν πολλά, από τις αγωγές όμως έμειναν».

Πόση είναι η βουλευτική αποζημίωση;

«Λίγο λιγότερα από 6.000 ευρώ, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι ένας βουλευτής διαχειρίζεται το γραφείο του μόνος του, έχει υπαλλήλους, έξοδα παράστασης κα, αν μάλιστα είναι της περιφέρειας, πρέπει να διατηρεί δύο γραφεία, δεν είναι πολλά, αν δεν υπάρχει και οικογένεια από πίσω. Εγώ έχω να συντηρήσω μόνο τον εαυτό μου. Και είναι μια χαρά».


Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016, 05:01