Αρναούτογλου - Λάτσιος - Θεοδωρίδου: Μαζί στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011, 11:16
Αρναούτογλου - Λάτσιος - Θεοδωρίδου: Μαζί στη Θεσσαλονίκη
Το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου, στο γνωστό στέκι SOCIAL στη Θεσσαλονίκη απολάμβαναν το καφεδάκι τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιάννης Λάτσιος και η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Ο γνωστός παρουσιαστής περνάει το Πάσχα με την οικογένειά του στη Μεγάλη Παναγιά, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της πόλης με μεγάλη επιτυχία χθες βράδυ και για αυτό τον λόγο έκανε συχνά δρομολόγια για πρόβες όλο αυτό το διάστημα. Ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στην Αθήνα χθες για το ζωντανό «Dancing With The stars», που μεταδόθηκε στις 21.00, και επομένως έκανε Πάσχα μακριά από τα παιδιά του, καθώς αυτά είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στη Μεσσηνία.

Η παρέα έκανε βόλτα σε όλο το κέντρο και επιδόθηκε σε shopping therapy, ενώ δεν αρνήθηκε να χαιρετήσει κόσμο και να φωτογραφηθεί με όσους το επιθυμούσαν. Μοίρασαν ευχές σε όλους για υγεία και χαρά και ηρεμία. Ωστόσο, την Τρίτη το πρωί, όπως ενημερωθήκαμε, επιστρέφουν στην Αθήνα τόσο ο Γρηγόρης όσο και η Νατάσσα, μια και οι υποχρεώσεις τους είναι πολλές και στην πόλη μας.

ΠΗΓΗ: news-piper

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011, 11:16