Ας γνωρίσουμε τους φιναλίστ του «Top Chef»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011, 12:36
Ας γνωρίσουμε τους φιναλίστ του «Top Chef»
Λίγες μόνο ημέρες απομένουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής του ANT1, που θα προβληθεί την Πέμπτη το βράδυ, και δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για τους τρεις κυρίους που θα βγάλουν τα μαχαίρια τους, προκειμένου να κερδίσουν τον πολυπόθητο τίτλο.

Οι τρεις που κατάφεραν, λοιπόν, να φτάσουν στον τελικό είναι οι Μιχάλης Νουρόγλου, Αθηναγόρας Κωστάκος και Γιώργος Μαυρογιαννόπουλος.

Από αριστερά: Γιώργος, Μιχάλης, ΑθηναγόραςΟ 25χρονος Μιχάλης εργάζεται ως private chef σε θαλαμηγό γνωστής ναυτιλιακής εταιρείας. Έχει διατελέσει σεφ, μεταξύ άλλων, σε πολύ γνωστά εστιατόρια και ήταν υπεύθυνος ζαχαροπλαστείου στην Αίγλη Ζαππείου αλλά και σε γνωστές βιομηχανίες γλυκών.

Ο 26χρονος Αθηναγόρας εργάζεται ως σεφ σε αλυσίδα εστιατορίων στη Μύκονο. Έχει διατελέσει σεφ σε γνωστά μαγαζιά και ξενοδοχεία. Παράλληλα, είναι καθηγητής μαγειρικής, ενώ έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια φεστιβάλ και διαγωνισμούς γαστρονομίας.

Τέλος, ο 29χρονος Γιώργος εργάζεται ως σεφ στο εστιατόριο γνωστού ξενοδοχείου στο Ξυλόκαστρο. Διετέλεσε executive chef σε όλα τα εστιατόρια του γνωστού ξενοδοχείου στο Λουτράκι, ενώ προηγουμένως ήταν για δύο χρόνια sous chef tournant σε εστιατόριο της Σαγκάης αλλά και σε πολλά γνωστά ακόμα εστιατόρια.

Πηγή:Tivo

Διαβάστε επίσης: Μπουλέ: «Ανατροπές και ωραία πιάτα στον τελικό»
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011, 12:36