«Ας μη γελιόμαστε, δεν έκανα καριέρα»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013, 16:32
«Ας μη γελιόμαστε, δεν έκανα καριέρα»
Σε απολογισμό της ζωής της προχώρησε η Γωγώ Μαστροκώστα σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην οποία αποκάλυψε πως δεν θεωρεί πως έκανε καριέρα…

«… Έχω ζήσει δέκα ζωές. Υπήρξε χρόνος που έζησα όλα όσα μπορεί να ζήσει άνθρωπος σε δέκα διαφορετικές ζωές. Το 2008, λόγου χάρη, έμεινα έγκυος, παντρεύτηκα, γέννησα, αρρώστησα. Δυνατές χαρές και δυνατές λύπες μέσα σε έναν χρόνο» δήλωσε αρχικά και σε ερώτηση αν η ποικιλία στη ζωή της οφείλεται στο ότι ήταν πάντα ανήσυχο άτομο απάντησε:

«Όχι, από πλήξη, βαριόμουν πάντα. Ανησυχία αλλά και μη φιλοδοξία. Ποτέ δεν υπήρξα φιλόδοξο άτομο. Δεν στόχευα και δεν προγραμμάτιζα. Ο στόχος με περιόριζε, με εγκλώβιζε, μου στερούσε την ελευθερία μου. Δεν ήθελα να εξαρτώμαι από τίποτε, ούτε από την καριέρα μου. Ούτε θεωρώ πως έκανα καριέρα, ας μη γελιόμαστε. Δεν έκανα focus σε κανέναν απ’ αυτούς τους τομείς. Ήθελα πάνω απ’ όλα να είμαι καλά μέσα μου... Δεν θεωρούσα ότι έκανα κάτι το οποίο θα έπρεπε να με ανεβάζει ως άτομο και προσωπικότητα. Έκανα μια δουλειά που φρόντιζα να μου αρέσει, να έχει καλές οικονομικές απολαβές και μέχρι εκεί. Πιστέψτε με, αν είχα στόχο, θα έκανα διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου, γιατί μυαλό διέθετα. Απλώς δεν ήθελα. Μόλις ξεκίναγα κάτι, μου τελείωνε».

Πηγή: Hello

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013, 16:32