Ashton Kutcher –Mila Kunis: Τα πράγματα είναι σοβαρά!Τα πιτσουνάκια ξεκίνησαν τις ρομαντικές αποδράσει, O star του Hollywood πήρε την αγαπημένη του και έφυγαν για …Μπαλί! Αυτές είναι διακοπές! Σύμφωνα μάλιστα με το Star.gr ζουν τον απόλυτο έρωτα…

Και που μένει το ζεύγος;; Σε υπερπολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων παρακαλώ. Οι σουίτες διαθέτουν κρεβάτια με κουνουπιέρα και κατάλληλη διακόσμηση για ρομαντική ατμόσφαιρα. Ακόμα, υπάρχουν μπάνια με σπα και ιδιωτικές πισίνες, τονίζουμε πισίνες και όχι πισίνα. Βλέπετε δεν τους έφτανε η μια, ήθελαν και άλλες για να κάνουν ..μακροβούτια!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό, το ζευγάρι έχει βρει τους ρυθμούς του, αφού δε φοβάται να κρύψει τον έρωτα του από τους paparazzi..Ε πόσο να το κρατήσουν κρυφό; Τέτοιος έρωτας κρύβεται; Αφήστε που ο Kutcher μάλλον την βλέπει σοβαρά την Kunis..

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε τρυφερά τετ-α-τετ να τρώνε σε εστιατόριο του Los Angeles και πάνω στη μοτοσυκλέτα του Ashton να πηγαίνουν βόλτες.

Μπορεί να προχώρησε στη ζωή του ο ηθοποιός, αλλά δεν πάει πίσω και η πρώην σύζυγος του Demi Moore! Νέο έρωτα βρήκε ο Ashton; Νέο έρωτα βρήκε και η Demi!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέτε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιάς και οι δυο πρώην σύζυγοι; Θα μπορούσαν να κάνουν και διπλό γάμο,Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης