Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής που ανήκει στην πολύ μικρή λίστα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών του «μουσικού σήμερα» αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου προσγειώνεται στη σκηνή του TerraVibe Park στη Μαλακάσα στην παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας και υπόσχεται να δώσει ένα αξέχαστο show στο πλαίσιο του RockwaveFestival που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια!

Στο show που θα παρουσιάσει ο Robbie Williams θα συμμετέχει και η Sharon Kovacs, η Ολλανδή ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή, ενώ τη συναυλία πρόκειται να ανοίξει το συγκρότημα «Ex-Girlfriend’s Perfume» που αναδείχθηκε μέσα από τον διαγωνισμό του Jumping Fish.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έρχομαι να παίξω τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου και ελπίζω εκείνο το βράδυ να κάνω όσους περισσότερους Έλληνες μπορώ χαρούμενους. Οπότε προσπαθώ να περιλάβω κομμάτια μου που έγιναν επιτυχίες στην Ελλάδα, ώστε εκείνοι που θα τα ακούσουν να ξέρουν τα πιο πολλά τραγούδια αν είναι δυνατόν. Στο κάτω κάτω αυτό θέλει κάποιος που πηγαίνει σε ένα live, να αναγνωρίσει πολλά τραγούδια. Αυτό θέλω και εγώ.» είπε ο Βρετανός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Robbie Williams γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1974 στην περιοχή Stoke-on-Trent, στο Staffordshire της Αγγλίας. Ο κόσμος τον έμαθε κυρίως μέσα από την συμμετοχή του στην διάσημη μπάντα των 90s, Take That, όπου και εμφανίστηκε από το 1990 έως το 1995, οπότε και έφυγε, για να επιστρέψει για λίγο από το 2009 έως και το 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους στην σόλο καριέρα του και έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 17. Έξι από τους δίσκους του Robbie φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή albums του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα: 1.6 εκατομμύρια το 2006. Αυτή η επιτυχία του σε συνδυασμό με τις συναυλίες που έδωσε το 2003 στο Knebworth και συγκέντρωσαν 375.000 κόσμου επιβεβαιώνουν το status του Robbie σαν ένας από τους πιο σπουδαίους performer της μουσικής ιστορίας. Σίγουρα τα παραπάνω δεν είναι μια απλή παράθεση αριθμών, αλλά ένα μόνο δείγμα της επιτυχίας που συνοδεύει τον Robbie Williams όλα αυτά τα χρόνια. Εμπνευσμένος frontman, performer, rock, pop, swing,entertainer (απόδειξη ο τελευταίος του δίσκος Swings Both Ways που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts σε δεκάδες χώρες), ο Robbie Williams είναι ένα «φαινόμενο» του σήμερα!

Τα τραγούδια του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: Feel, Angels, Come Undone, Let me Entertain You, Μe and My Monkey, She’s the One είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως με τον Robbie να δίνει το έναυσμα.

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης