Η Beyonce, ο Jay Z, ο Kanye West, ο Pharrell Williams και η Rihanna την Τρίτη 6 Οκτωβρίου υπέβαλαν μήνυση σε μία εταιρεία ενδυμάτων του Παρισιού και ο λόγος; Επειδή όπως λένε διαθέτει στην αγορά μπλούζες, καπέλα αλλά και σακίδια, θήκες για κινητά και άλλα αντικείμενα που φέρουν την φωτογραφία τους χωρίς την άδειά τους.

Στη μήνυση που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, αναφέρεται ότι η εταιρεία ElevenParis αγνόησε τις προειδοποιήσεις των τραγουδιστών να σταματήσει τις πωλήσεις και τώρα οι διάσημοι καλλιτέχνες κατηγορούν την ElevenParis και τις θυγατρικές της ότι «παραβιάζουν συστηματικά και χωρίς άδεια την πνευματική ιδιοκτησία και ιδιοποιούνται τα εμπορικά σήματα και τα πνευματικά και άλλα δικαιώματα πρωτοκλασάτων διασημοτήτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εν λόγω εταιρεία διέθετε τα συγκεκριμένα προϊόντα στην ιστοσελίδα της και σε κατάστημα του Σόχο στο Μανχάταν, μεταξύ άλλων.

Όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες διαθέτουν τη δική τους σειρά ρούχων ή συνεργάζονται με κατασκευαστές ενδυμάτων αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μήνυση.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης