Μία από τις καλύτερες φάσεις της διανύει η Beyonce, αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η διάσημη τραγουδίστρια μπαίνει αισίως στον 5ο μήνα της κύησης και, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν σταματά να διαλαλεί πόσο χαρούμενη νιώθει… Στα 30 της χρόνια, η Beyonce έχει καταφέρει πράγματα που άλλες γυναίκες απλώς τα ονειρεύονται.

Οι φωτογράφοι την εντόπισαν στη Νέα Υόρκη, όπου λανσάρει το νέο της άρωμα με την επωνυμία της. Φορώντας μια μακριά άσπρη τουαλέτα του οίκου Lanvin, η 30χρονη σταρ ήταν χάρμα οφθαλμών. Χωρίς να χάνει καθόλου απ’ την κομψότητα και το sex- appeal της, πόζαρε στον φακό και, με χαμόγελο που έφτανε μέχρι τ’ αυτιά, μίλησε για το θαύμα που βιώνει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι θαυμάσιο. Νιώθω τόσο ελεύθερη και δυνατή» δήλωσε όλο ικανοποίηση. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ένιωθε χρέος της να το πει η ίδια στον κόσμο και στους θαυμαστές της: «Υπήρχαν τόσο πολλές φήμες για την εγκυμοσύνη μου το τελευταίο διάστημα, που θεώρησα πως ο καλύτερος και σωστότερος τρόπος ήταν απλώς να την αποκαλύψω και να την δείξω».

Τέλος, πρόσθεσε πως «εγώ και ο σύζυγός μου, Jay-Z, είμαστε μαζί 10 χρόνια. Πιστεύω πως ο κόσμος νιώθει μέρος της οικογένειας μας και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα».

Πηγή: Star

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης