Για την άγνωστη μέχρι σήμερα ζωή του μίλησε σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό ο επιτυχημένος ράπερ, που συμμετείχε στο «Just The 2 Of Us», και αποκάλυψε πως τα παιδικά του χρόνια ήταν πολύ δύσκολα.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας στο περιοδικό «People» τον γάμο του…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γυρίσαμε με τη μάνα μου και την αδελφή μου, που είναι δύο χρόνια μικρότερη, στην Ελλάδα το 1986. Ήταν πραγματικά δύσκολα, γιατί ο πατέρας μου έμεινε πίσω και μέσα στον πρώτο χρόνο της επιστροφής μας οι γονείς μου χώρισαν. Ήταν δύσκολα, γιατί έπρεπε να διαλέξουμε με ποιον θα πάμε. Η αδελφή μου τον πήρε πιο βαριά τον χωρισμό, γι’ αυτό και τη στείλαμε για ένα χρονικό διάστημα στην Ολλανδία, σε κάποιους θείους μου, για να μην τα ζει από κοντά. Όταν επέστρεψε η αδελφή μου, μείναμε οι δυο μας, μόνοι μας, στο πατρικό σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα μου έμενε αλλού, έπρεπε να ξαναφτιάξει τη ζωή της, ήταν πολύ νέα. Σκέψου ότι εμένα με έκανε στα 16 της! Δεν τη βλέπαμε καθημερινά, αλλά είχαμε πάντα τη βοήθεια της γιαγιάς και του παππού και ερχόταν, όταν τη χρειαζόμασταν».

Ο Bo μίλησε και για τον γάμο του, που είχε μείνει κρυφός μέχρι σήμερα: «Με την κοπέλα που παντρεύτηκα είχαμε βασικές διαφορές. Είχε μια μεγαλομανία και μια παρανοϊκή ζήλια, λες και είμαι ο Ρουβάς! Ο γάμος μας κράτησε τρία χρόνια και τελείωσε πριν από μία πενταετία. Δεν θεωρώ πια ότι ο γάμος σαν πράξη είναι απαραίτητος, ο άνθρωπος είναι το θέμα. Μπορείς να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο, να ξέρεις γιατί είναι μαζί σου;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης