«Έλα στην παρέα μας φαντάρε».

Το διαχρονικό άσμα για τα στρατευμένα νιάτα τραγουδά τώρα τελευταία η Σάσα Μπάστα στον αγαπημένο της Παναγιώτη Ταχτσίδη. Όχι όμως από το τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ απολαμβάνει live το… κελάηδισμα του ξανθού… «αηδονιού» που έκλεψε την καρδιά του. Κι αυτό διότι όπως αποκάλυψε το ένθετο Piazza της εφημερίδας Veto παρά το γεγονός ότι ο «κιτρινόμαυρος» κανονιέρης παρουσιάστηκε πριν από περίπου δέκα μέρες στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μηχανικού στο Ναύπλιο βρίσκεται συχνά-πυκνά εκτός στρατοπέδου και τα περνάει μούρλια παρέα με την καλή του.

Είθισται οι νεοσύλλεκτοι να μη βγαίνουν από το κέντρο εκπαιδεύσεως μέχρι να πάρουν την πρώτη άδεια τους, αυτήν της ορκωμοσίας.

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος έκανε εμφάνιση στα μπουζούκια (και όχι μόνο!) πριν καν ορκιστεί! Ποιος του έδωσε άραγε την άδεια να τριγυρνάει …πρό όρκου στους δρόμους της Αθήνας και του Ναυπλίου που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα πάντως όχι η ΑΕΚ αφού η παρουσία του ποδοσφαιριστή δεν είχε υπολογιστεί στην 18άδα (της αποστολής) των παικτών της ομάδας στο νικηφόρο αγώνα (1-2) που έδωσε το προηγούμενο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με τους στρατιωτικούς κανονισμούς, ένας νεοσύλλεκτος αθλητής μπορεί να βγει από το στρατόπεδο πριν ορκιστεί μόνο σε περίπτωση που υποβάλλει σχετική αίτηση στα υψηλά κλιμάκια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο σύλλογος ή η διοίκηση της ομάδας (Α’ Εθνικής κατηγορίας) όπου ανήκει, προκειμένου να παραστεί σε κάποιο σημαντικό αθλητικό γεγονός.

Στην περίπτωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ωστόσο, το σημαντικό γεγονός ήταν προφανώς μια …Σάσα στα μπουζούκια! Στο κέντρο «Ακρόαμα», στην Νέα Σμύρνη, όπου εμφανίζεται η σέξι τραγουδίστρια διασκέδαζε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου ο 19χρόνος ποδοσφαιριστής.

Την επόμενη μέρα, έφυγαν για Ναύπλιο. Κυριακή 14 Φλεβάρη, ημέρα των ερωτευμένων και παραμονή των γενεθλίων του ποδοσφαιριστή (έχει γεννηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 1991) δεν ήταν δυνατό να μπει μέσα και να βάλει τα στρατιωτικά του. Έτσι παρέμεινε εκτός κέντρου εκπαιδεύσεως και κυκλοφόρησε την κοριτσάρα του στην πόλη και τα πέριξ. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Η βραδιά με τα δύο… «καψούρια»

Μπορεί η Σάσα Μπάστα να δηλώνει φουλ ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, όμως κανένα βράδυ δεν λείπουν από το κέντρο, όπου εμφανίζεται, οι ένθερμοι φαν της που είναι γνωστοί και ως τα …καψούρια της.

Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της σέξι αοιδού εξακολουθεί φυσικά να είναι ο πρώην σύντροφος της Θοδωρής Λανταβός. Οι δυο τους χώρισαν επεισοδιακά το καλοκαίρι αλλά προφανώς –μετά την εποχή των αλληλομηνύσεων- κατάφεραν να μείνουν φίλοι.

Ο πρώην της μάλιστα πηγαίνει πολύ συχνά στο «Ακρόαμα» για να την απολαύσει εν δράσει πάνω στην πίστα. Και φυσικά δεν έχασε ούτε την πρεμιέρα της, την οποία απόλαυσε από το πρώτο τραπέζι πίστα.

Το μόνο που δε γνωρίζουμε είναι αν η Σάσα του έχει συστήσει τον 19χρόνο νέο σύντροφο της ή αν επιλέγει να κάθεται στο τραπέζι του Λανταβού μόνο τις φορές ο φαντάρος Ταχτσίδης λείπει μακριά. Τις προάλλες πάντως η τραγουδίστρια απολάμβανε τη συντροφιά όχι ενός αλλά δύο πρώην της – και μάλιστα ταυτόχρονα!!!

Τι εννοούμε ακριβώς; Αυτόπτες μάρτυρες την είδαν με τα μάτια τους να μοιράζεται το ίδιο τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο «Ακρόαμα» τόσο με το Θοδωρή Λανταβό όσο και με το Δημήτρη Μηλιώνη, με τον οποίο είχε σχέση στο παρελθόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης