Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ ταξιδεύουν συνεχώς σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Στο πλευρό τους έχουν πάντα τα έξι παιδιά τους και φυσικά τους δασκάλους που ασχολούνται με τη μόρφωσή τους.

Όπως αποκαλύπτει  η πρώην νταντά του ζευγαριού, που «έσπασε» το συμβόλαιο με τους Μπραντζελίνα για «εχεμύθεια»,  το ζευγάρι δεν συμφωνεί με τον παραδοσιακό τρόπο λειτουργίας του εκπαιδευτικού συστήματος, γι’ αυτό και προτίμησε να τα απομακρύνει από εκεί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα στο δημοσίευμα του περιοδικού «Star», αποκαλύπτονται και «σοκαριστικές λεπτομέρειες».

Οι γυναίκες που φροντίζουν τα παιδιά των Μπραντζελίνα υπογράφουν συμβόλαιο εχεμύθειας όταν αρχίζουν να εργάζονται με την οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέσα στον παράξενο κόσμο τους: Και τα 6 παιδιά πάνε σε ψυχολόγο, όχι σχολείο, όχι κανόνες, όχι ύπνο σε συγκεκριμένη ώρα, μυστικές επισκέψεις σε εκκλησίες, και οι διακοπές των $2 εκατομμυρίων».

«Ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι σαν να ζουν σε κοινόβιο χίπηδων γιατί εκείνη δεν πιστεύει σε κανόνες. Πιστεύει στην απόλυτη ελευθερία απόψεων για τα παιδιά της, όμως αυτό δεν έχει πάντα καλό τέλος».

Κατά τα άλλα, μαθαίνουμε ότι το πρωινό των παιδιών αναλαμβάνει ο μπαμπάς Μπραντ γιατί η μαμά δεν ξυπνάει νωρίς. Ενώ κάθε Κυριακή οι γονείς πηγαίνουν τα παιδιά σε διαφορετικές εκκλησίες έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν στο μέλλον τη θρησκεία που θα ασπαστούν και άλλα σχετικά.

Τέλος, όπως η πρώην νταντά δήλωσε, το διάσημο ζευγάρι απαγορεύει στις νταντάδες τους να φαίνονται στις φωτογραφίες, καθώς θέλει να παρουσιάζει στα ΜΜΕ, ότι εκείνοι μόνο φροντίζουν τα παιδιά τους.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης