Η Cameron Diaz στο καινούργιο της βιβλίο The Body Book, που αφορά τη γυναικεία υγεία και φροντίδα, αφιερώνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην… ευαίσθητη περιοχή!

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο έχει τον τίτλο «Ωδή στις τρίχες της ηβικής περιοχής» και η ηθοποιός δίνει την εξής συμβουλή: «Μείνετε μακριά από την αποτρίχωση με lazer, μην ακολουθείτε τις μόδες , σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσετε το αιδοίο σας πλήρως καλυμμένο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τη δική της προσωπική επιλογή αναφορικά με τον καλλωπισμό της περιοχής αυτής, η Diaz γράφει: «Είναι μια προσωπική επιλογή, αλλά απλά το αφήνω έτσι: Σκεφτείτε σοβαρά να αφήσετε πλήρως καλυμμένο το αιδοίο σας, κυρίες μου! Ακόμα και έχουν περάσει 20 χρόνια, ακόμα θα θέλετε να το αποκαλύψετε ως δώρο σε κάποιον, οπότε αφήστε εκείνον να… ξετυλίξει το περιτύλιγμα. Προσωπικά, πιστεύω ότι η μόνιμη αφαίρεση της τρίχας στην περιοχή με λέιζερ είναι μια τρελή ιδέα! Μα, για πάντα;… Η άποψη ότι τα αιδοία είναι καλύτερα άτριχα είναι ένα πολύ πρόσφατο φαινόμενο και όλες οι μανίες κάποια στιγμή αλλάζουν».

Και καταλήγει: «Οι τρίχες στην ηβική περιοχή κρατάνε το «καλό» σας κρυμμένο… και μ’ αυτό τον τρόπο ο εραστής σας θα επιστρέψει να ρίξει μια καλύτερη ματιά σ’ αυτό που κρύβεται από κάτω!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης