Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Harper’s Baazar παραχώρησε η Cara Delevingne, η οποία υποστήριξε πως χωρίς τη υποστήριξη του κόσμου μέσα από την πλατφόρμα του Instagram δεν θα μπορούσε να έχει τη σημερινή αναγνωρισιμότητα και δόξα.

«Χωρίς το Instagram αυτή η επιτυχία δεν θα μπορούσε να αναγνωριστεί. Αντικρίζοντας τα supermodels της δεκαετίας του ’90 δεν νομίζω να γινόμουν ένα καταξιωμένο μοντέλο ή πρότυπο αν δεν είχε δημιουργηθεί αυτό το app», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη καλλονή και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει την περίοδο που πρωτοεμφανίστηκε το Instagram και πλέον τώρα μπορούμε να πούμε πως ζούμε στην εποχή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε ποιος δεν αξιοποιεί αυτό το εργαλείο; Αρκετοί ηθοποιοί, μοντέλα και συγγραφείς προβάλλουν τη δουλειά και τον εαυτό τους μέσα από αυτό. Το θέμα είναι χωρίς το Instagram, Twitter, Snapchat και όλα τα συναφή μπορούμε να ζήσουμε πραγματικά; Θα ήθελα πολύ να πιστέψω ότι μπορείτε».

Επιπλέον είπε ότι παρακολουθεί και θαυμάζει την Jennifer Aniston στον κόσμο των media, και πως όταν ανταποκρίθηκε και αυτή με ένα follow request, ένιωσε χαρά και ικανοποίηση αποστέλλοντας ένα screenshot στην αδερφή της για να μοιραστεί την χαρά της.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης