Μετά τον παραμυθένιο τους γάμο που έγινε στις 13 Ιουνίου στο παλάτι της Στοκχόλμης ο πρίγκιπας Carl Philip και η πάλαι ποτέ εκρηκτική παίκτρια ριάλιτι, Sofia Hellqvist σύμφωνα με  δημοσιεύματα των σουηδικών μέσων ενημέρωσης, λίγες ώρες μετά το γάμο αναχώρησαν για το ταξίδι του μέλιτος, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 25 του μήνα.

Το νιόπαντρο ζευγάρι αρχικά, πέταξε για Λος Άντζελες και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροπλάνο, το οποίο τους μετέφερε στα νησιά Φίτζι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και η ακριβής τοποθεσία όπου βρίσκονται ο πρίγκιπας και η σύζυγός του κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν καταλύσει στο Laucala, το πιο πολυτελές από τα συνολικά 106 κατοικήσιμα νησάκια των Φίτζι.

Το εν λόγω ιδιωτικό νησί διαθέτει 25 βίλες, χτισμένες με βάση την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, τις οποίες κατά καιρούς έχουν προτιμήσει αρκετοί διάσημοι και πλούσιοι, μεταξύ των οποίων η Όπρα Γουίνφρι, η Ελ ΜακΦέρσον και το αφεντικό της RedBull.

Στο Laucala μπορούν να μείνουν μόνο 54 άτομα, τα οποία, μεταξύ άλλων, έχουν στη διάθεσή τους σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο, μπάνιο με δύο ντουζιέρες και δύο μπανιέρες, ιδιωτική πισίνα και υπηρετικό προσωπικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι τιμές ξεκινούν από τις 4.100 ευρώ τη βραδιά, ενώ το all-inclusive πακέτο κοστίζει 134.000 ευρώ την ημέρα!

Στις παροχές του νησιού περιλαμβάνονται πέντε εστιατόρια με κουζίνες από διάφορα μέρη του κόσμου, γήπεδο γκολφ, χώρος για ιππασία, αλλά και ένα από τα θρυλικά καταδυτικά κέντρα των νησιών Φίτζι, όπου δελφίνια και φάλαινες περνούν πάνω από τα κεφάλια των επισκεπτών, όσο εκείνοι βλέπουν κοράλλια και σπάνια είδη ψαριών!





Πηγή:Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης