O Chris Martin δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, σε μια σπάνια συνέντευξη, ο τραγουδιστής των «Coldplay» εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτά του για την Gwyneth Paltrow.

Mιλώντας στην εκπομπή «Sunday Morning» του καναλιού CBS, o 34χρονος τραγουδιστής παραδέχθηκε πως είναι πολύ τυχερός που έχει σύζυγό του τη διάσημη ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως η Gwyneth Paltrow είναι η πιο σοβαρή σχέση που είχε στη ζωή του.

«Ήταν ένα τεράστιο βήμα το να παντρευτώ με την Gwyneth. Ήταν σαν να κερδίζω το λαχείο» παραδέχθηκε.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως, από τότε που έγινε πατέρας, άλλαξε ολόκληρη η ζωή του, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, που όπως λέει «έκανε τα πράγματα πιο περίπλοκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε, ακόμα, πως το να δουλεύει «απέκτησε ένα σκοπό. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, ξέροντας πως θα εξασφαλίσω το καλύτερο στα παιδιά μου».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2003 και έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια. Τον 5χρονο Moses και την 7χρονη Apple.

Να σημειώσουμε πως και οι δύο έχουν συνειδητά επιλέξει να μην κάνουν πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ιδιαίτερα σε πρεμιέρες και σε κόκκινα χαλιά, επιθυμώντας να κρατήσουν τη σχέση τους σε πολύ ιδιωτικό επίπεδο.

Αυτό παραδέχθηκε και σε παλαιότερη συνέντευξη της στο «Elle» η Paltrow, η οποία μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως σε έναν γάμο δεν είναι όλα ρόδινα και πως μια σχέση θέλει συνεχή και καθημερινή προσπάθεια.

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης