Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τα ναρκωτικά, αλλά και για το πώς πήρε την απόφαση να αποκαλύψει δημοσίως τον εθισμό του.

«Η τηλεόραση ήταν θέμα τύχης για μένα. Δεν το έψαξα, δεν το σκέφτηκα. Όταν πρωτοβγήκα, μάλιστα, πίστευα ότι δεν θα κάνω για την τηλεόραση. Ήξερα ποιες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου μέχρι τότε βλέποντάς με. Δεν ήταν πάρα πολύ θετικές. Όταν έμπαινα σε καλά μαγαζιά, έρχονταν από πίσω μου και έλεγαν “τι κάνει αυτός εδώ;”. Με έχουν διώξει, με ακολουθούσε η ασφάλεια του μαγαζιού για να μην κλέψω…» δήλωσε ο γνωστός chef.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την επιλογή του να παραδεχθεί δημοσίως τη μάχη του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, από την οποία βγήκε νικητής, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέφερε: «Το είχα βγάλει από μέσα μου πολλά χρόνια, το έχω αποβάλει όλο αυτό. Είναι καλό να μοιράζεσαι με ανθρώπους τα προβλήματά σου, γιατί έτσι τους κάνεις να ευαισθητοποιηθούν και να νιώσουν πιο κοντά σου. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είναι μια τεράστια μάστιγα. Δεν με ένοιαζε αν θα κάνει κακό στην καριέρα μου, ήθελα απλά να είμαι εντάξει στους ανθρώπους εκεί έξω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης