Δ. Βανδή: Τι δώρο γενεθλίων έκανε στον Ντέμη;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30
Δ. Βανδή: Τι δώρο γενεθλίων έκανε στον Ντέμη;
Mια ξεχωριστή εμφάνιση, διαφορετική από αυτές που την έχουμε συνηθίσει, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο η Δέσποινα Βανδή, που ταξίδεψε στην Κύπρο προκειμένου να συμβάλει με τη φωνή της στο 7ο Κυπρο-Ρωσικό γκαλά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για μία ακόμη χρονιά στους υπέροχους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία.

Με την επιστροφή της στο «κλεινόν άστυ» η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε ξανά στο studio καθώς αυτές τις μέρες θα αποφασίσει μαζί με τον παραγωγό της, Γιάννη Δουλάμη ποιο τραγούδι από τα ήδη ηχογραφημένα θα βγει πρώτο στα ραδιόφωνα. Την ίδια στιγμή αξίζει να σημειωθεί ότι καμία από τις προτάσεις για νυχτερινές εμφανίσεις που έχει δεχτεί η τραγουδίστρια δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται επίσημα από το περιβάλλον της.

Συντροφιά με το μοναχογιό της αλλά και το «Μέλι» της, όπως αποκαλεί χαρακτηριστικά την κόρη της, Μελίνα, η Δέσποινα Βανδή ευχήθηκαν πρώτοι απ’ όλους τα χρόνια πολλά στον Ντέμη Νικολαΐδη, που χτες Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά του. Το ίδιο βράδυ το ερωτευμένο ζευγάρι δείπνησε με αγαπημένους του φίλους.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30