Δανάη Μπάρκα: «Αν υποθέσουμε ότι όντως έχω τον κορωνοϊό, τον κόλλησα από...»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 02:25
Δανάη Μπάρκα: «Αν υποθέσουμε ότι όντως έχω τον κορωνοϊό, τον κόλλησα από...»

Η Δανάη Μπάρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  αποκάλυψε πως τις τελευταίες οκτώ ημέρες έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Η ηθοποιός περιέγραψε τα συμπτώματά της και ανέφερε πως ακόμη δεν έχει κάνει το τεστ. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα πως και η φίλη της Χριστίνα με την οποία συγκατοικεί, ξεκίνησε κι αυτή να παρουσιάζει συμπτώματα.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα:

8η μέρα πυρετού. Εκτός από αυτό, τις πρώτες 2 μέρες είχα πονοκέφαλο, την 3η μέρα ακολούθησε έντονος βήχας-που παραμένει ακόμα, ζαλάδα/αδυναμία, πρησμένα μάτια/κόκκινα και 2-3 μέρες ανοσμία. Δεν είχα καθόλου μπούκωμα στη μύτη ή φτέρνισμα. Η Χριστίνα η φίλη μου(μένουμε στο ίδιο σπίτι )ήταν υγιέστατη μέχρι το Σάββατο που κι εκείνη ανέβασε δέκατα και λίγα συμπτώματα-ήπια ακόμα.

Δεν ξέρω αν έχω τον ιό, διότι δεν έκανα τεστ. Παρόλα αυτά απευθύνθηκα αμέσως στην γιατρό μου, Σοφία Ραυτοπούλου (πνευμονολόγο)η οποία με θεώρησε ύποπτο περιστατικό βάσει συμπτωμάτων αλλά λόγω έλλειψης τεστ -όσα υπάρχουν καλύτερα να χρησιμοποιούνται για ανθρώπους ευπαθών ομάδων-είπαμε να μην το κάνω εκτός αν επιβαρυνθεί η υγεία μου. Άλλωστε ήδη λαμβάνω την αντίστοιχη αγωγή, με την καθοδήγηση της ,που θα έπαιρνα σε ένα Ιατρικό κέντρο υγείας σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 02:25