Η 18χρονη Δανάη, κόρη της γνωστής ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία της μητέρας της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που της λέει τη γνώμη της.

Από μικρή συνόδευε τη μητέρα της στα γυρίσματα και ήταν ενθουσιασμένη με τον κόσμο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Έτσι, όταν έφθασε πια στην κατάλληλη ηλικία να σκεφτεί για το μέλλον της, αποφάσισε πως τη γοήτευε πολύ η υποκριτική και θα ήθελε να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βεβαίως, την απόφασή της να σπουδάσει υποκριτική τη συζήτησε πρώτα απ’ όλα με τη μητέρα της, με την οποία είναι παράλληλα και δύο πολύ καλές φίλες. Η δημοφιλής ηθοποιός τη συμβούλεψε να κάνει εκείνο που πραγματικά την ευχαριστεί, αλλά να σκεφτεί πολύ καλά και τα υπέρ και τα κατά, γιατί η συγκεκριμένη δουλειά δεν είναι και τόσο εύκολη. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και τεράστια υπομονή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου τη συμβουλεύει, επίσης, να είναι χαμηλών τόνων, αν αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με το επάγγελμα και φυσικά να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα.

Όσον αφορά στη Δανάη, θέλει να πετύχει τους στόχους της, να αποκτήσει τα εφόδια που χρειάζεται και να κατακτήσει τον κόσμο του θεάτρου με το δικό της όνομα και όχι να βασιστεί στη δημοσιότητα της μητέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Espresso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης