Δε θέλει να τη βλέπει μπροστά του!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011, 00:28
Δε θέλει να τη βλέπει μπροστά του!
Μπορεί η Rihanna να αποτελεί τη φαντασίωση μεγάλου μέρους του ανδρικού πληθυσμού, ωστόσο φαίνεται ότι ορισμένοι δε συμμερίζονται τη συγκεκριμένη άποψη. Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Ιρλανδία προκειμένου να γυρίσει το καινούριο της video clip.

Έτσι λοιπόν, μαζί με το συνεργείο της, άρχισαν τα γυρίσματα μέσα σε μια φάρμα. Οι εμφανίσεις της Rihanna με προκλητικά εσώρουχα είχαν κλέψει την παράσταση κάνοντας όλα τα μέλη του συνεργείου να μη ξεκολλούν τα μάτια τους από πάνω της.

Παρόλο όμως που η Rihanna έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατ. δίσκους και 60 εκατ. singles, αποτελώντας μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας, βρέθηκε κάποιος ο οποίος δε δηλώνει θαυμαστής της.

Ο Alan Graham, 61 ετών, ιδιοκτήτης της φάρμας κοντά στην πόλη Μπέϊνγκορ, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, ζήτησε από την τραγουδίστρια και το συνεργείο της να αποχωρήσουν άμεσα από τη γη του. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν ότι της ζήτησε να… «συμμαζευτεί» λίγο και να κουμπώσει το πουκάμισό της που άφηνε εκείνη τη στιγμή ακάλυπτο το στήθος της.

Διαβάστε επίσης:
Στα γυρίσματα του νέου της video clip, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011, 01:26

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011, 00:28