Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Δήμητρα Ρουμπέση, έχει αποφάσισει να χαθεί τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας και να μη κάνει καμία δήλωση σχετικά με τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, το οποίο έφερε στο κόσμο πριν από λίγες ημέρες.

Ζήτησε από όλους στο νοσοκομείο να μη δώσουν καμία πληροφορία για εκείνη και έδωσε ρητή εντολή να μην την επισκεφθεί και να μη της μιλήσει κανένας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στάση κράτησε και απέναντι στους επί δύο χρόνια συνεργάτες της από την εκπομπή «Super Star», καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Θοδωρής Ρακιντζής την επισκέφθηκε, αλλά δεν κατάφερε να τη δει, γιατί δεν ήθελε η ίδια!

Ο συνεργάτης και πολύ καλός της φίλος δήλωσε πικραμένος: «Έχω πικραθεί πάρα πολύ και η πίκρα μου ξεκινάει από το καλοκαίρι που μας πέρασε, γιατί προσπάθησα πολλές φορές να επικοινωνήσω μαζί της. Η σχέση μας ήταν αδελφική. Είναι ένα πλάσμα που αγάπησα πάρα πολύ, είναι φίλη μου αληθινή, μου έχει συμπαρασταθεί και της έχω συμπαρασταθεί πολλές φορές. Και με πλήγωσε πάρα πολύ, γιατί εγώ ζήτησα να μιλήσω μαζί της σε φιλικό επίπεδο και όχι ως δημοσιογράφος. (…) Αισθάνθηκα την ανάγκη να της πω μια κουβέντα, να της πάω ένα λουλούδι, να χαρώ κι εγώ με αυτόν τον άνθρωπο, γιατί ήξερα πόσο το ήθελε αυτό το παιδί. (…) Εγώ έφτασα μέχρι έξω από το δωμάτιο, ζήτησα να της μιλήσω και η απάντησή της ήταν “Δεν μιλάω με κανέναν”».

Διαβάστε επίσης: Η Δήμητρα Ρουμπέση έγινε μανούλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης