Είναι ένα από τα πιο όμορφα κτίρια της Νέας Υόρκης. Γι΄αυτό και έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες του Χόλιγουντ και θεωρείται κτίριο- ορόσημο της πόλης. Ο λόγος για το Σαν Ρέμο που έχει άπλετη θέα στο Central Park και κατά καιρούς φιλοξενεί διάσημους στα διαμερίσματά του (όπως ο Ντάστιν Χοφμαν, η Νταιάν Κίτον και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ).

Το 1990, το διαμέρισμα ρετιρέ του εντυπωσιακού αυτού κτιρίου, τον «τελευταίο μονόκερο του Μανχάταν», όπως περιγράφεται από πολλούς, αγόρασε το ζεύγος των Ντέμι Μουρ και Μπρους Γουίλις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαμέρισμα, που μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους με τη χλιδή, τη θέα και τους χώρους του, εκτείνεται στην κορυφή των δύο ορόφων του πύργου και περιλαμβάνει επίσης μια μεζονέτα, 2 υπνοδωματίων στην κορυφή του κτιρίου, τα οποία έχουν τη δική τους ιδιωτική είσοδο.

Τώρα, η Ντέμι Μουρ αποφάσισε να το πουλήσει και ζητάει 75 εκατομμύρια δολάρια! Μολονότι η τιμή που ζητάει ξεπερνάει την «κανονική» αξία του ακινήτου, το κτίριο είναι τόσο περιζήτητο που, σύμφωνα με τα μεσιτικά της Νέας Υόρκης, δεν θα δυσκολευτεί πολύ να βρει αγοραστή.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης