Η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε τόσο για το «Just the 2 of us» όσο και για την προσωπική της ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για την κριτική επιτροπή του «Just the 2 of us», είπε, «ας μην κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Πρέπει να είμαστε χαλαροί, ευχάριστοι και αισιόδοξοι, αφού με το τέλος του σόου θα μαζευτούν λεφτά για τους αθλητές των Special Olympics», ενώ για τους ισχυρισμούς της Ελένης Φιλίνης ότι το σόου είναι στημένο απάντησε: «Αν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να είναι στημένο δεν θα το έκανα. Δεν υπάρχει λόγος να είναι στημένο από την στιγμή που δεν υπάρχουν νικητές».

Η Δούκισσα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το Big Brother, το οποίο έχει παρακολουθήσει ελάχιστα τις καθημερινές: «Το μόνο αξιόλογο είναι η Ρούλα Κορομηλά».

Τέλος, το πανέμορφο μοντέλο μίλησε και για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς την φλερτάρουν οι άντρες: «Αυτή την περίοδο είμαι καλά. Αν ήμουν ερωτευμένη θα το κράταγα για μένα. Δεν θα κρυφτώ, αλλά σίγουρα δεν θα το διαφημίσω κιόλας», ενώ για το φλερτ: «Δεν διστάζουν οι άντρες και δεν πρέπει να διστάζουν. Το κουμπί είναι η ευγένεια, το χιούμορ και προς Θεού όχι το θράσος».

Πηγή: yupi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης