Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να τηρεί σιγήν ιχθύος όσον αφορά στο «Dancing With The Stars ΙΙΙ», ωστόσο σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό αποκαλύπτει πως, αν εκείνη έκανε το κάστινγκ, θα επέλεγε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Νίκο Μουτσινά και τον Θανάση Αλευρά!

«Ακούω κι εγώ διάφορα ονόματα, αλλά δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή σε τι στάδιο είναι οι προετοιμασίες, ούτε τι συζητήσεις κάνει η παραγωγή. Αν ωστόσο μου ζητούσαν μία λίστα που θα επέλεγα χορευτές ανάμεσα στους φίλους μου, θα τους έβαζα όλους. Και την Ελισάβετ και τον Νίκο Μουτσινά και τον Θανάση Αλευρά, γιατί ύστερα από τόσα χρόνια συνεννοούμαστε πλέον με τα μάτια και θα περνούσαμε υπέροχα μαζί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσιάστρια όμως προκάλεσε έκπληξη, όταν αποκάλυψε σε ερώτηση για τον σύντροφό της:«Νομίζω ότι δεν θα ήθελα να τον δω στο ”Dancing With The Stars”».

Όσο για τις εμφανίσεις της στα φετινά live, η ίδια εκφράζει την επιθυμία της να συνεχίσει να πειραματίζεται σε διάφορα στιλ.

«Όλες τις εμφανίσεις τις αντιμετωπίζω σαν ρόλους, οπότε δεν είναι το πρώτο μου μέλημα πώς θα βγω πιο όμορφη. Αν όλα πάνε καλά και γίνει το ”Dancing With The Stars ΙΙΙ”, θα μου άρεσε πολύ να πειραματιστούμε και πάλι σε διάφορα στιλ, όπως κάναμε και στους προηγούμενους δύο κύκλους που λανσάραμε look από τον παγκόσμιο κινηματογράφο ή διαφορετικές δεκαετίες. Ομολογώ ότι η εμφάνιση που έκανα σε ένα live του περσινού ”Dancing With The Stars” που ήταν εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’80, ούτε και εμένα με ξετρέλανε τόσο πολύ, αλλά δεν έχει να κάνει με τα ρούχα, το μακιγιάζ ή το χτένισμα, αλλά με τη μόδα της εποχής» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Σεφερλή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης