«Δεν θέλω σχέσεις πάθους»

«Δεν θέλω σχέσεις πάθους»
Ο Κώστας Καραφώτης σε μια συνέντευξη, μιλάει για την επαγγελματική του πορεία, απαντά στις φήμες για τα ερωτικά του και αποκαλύπτει εάν το ριάλιτι τραγουδιού βοήθησε ή επιδείνωσε τις ανασφάλειες που είχε αναπτύξει.

«Ήταν η κορύφωση της ανασφάλειας. Δεν ήξερα από δημοσιότητα. Ιατρική σπούδασα, πήρα το πτυχίο μου στις 14 Νοεμβρίου 2003 και μπήκα κατευθείαν στο σόου. Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι πάρα πολύ εύκολα. Η συνήθεια και η καθημερινότητα με σκοτώνουν».

O κεραυνοβόλος έρωτας δεν κάνει πια για τον Κώστα, ο οποίος φαίνεται να ψάχνει κάτι σταθερό και με γερές βάσεις: «Σε έναν παθιασμένο έρωτα γίνονται διάφορες καταστροφές. Απλά έφτασα σε μια ηλικία όπου δεν είμαι για πυρκαγιές και να… καίω σπίτια! Τώρα πια όταν ερωτεύομαι χρειάζομαι χρόνο για να δω πάρα πολλά πράγματα και να αποφασίσω. Δεν θέλω σχέσεις πάθους».

Έχει σχέσεις με την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Μάρω Λύτρα με τις οποίες υπήρξε ζευγάρι; «Δεν έχω επαφές, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, γιατί έχω βρεθεί και με τις δύο σε κοινό χώρο και έχουμε χαιρετηθεί, έχουμε συζητήσει χωρίς πρόβλημα. Είναι ψέματα αυτό που έχει γραφτεί ότι είμαστε τσακωμένοι».
Γράφτηκε επίσης ότι διατηρεί δεσμό με το μοντέλο Βενετία Κυρίου. «Όχι δεν την ξέρω καν την κοπέλα. Αναγκάστηκα να ψάξω στο ίντερνετ για να δω ποια είναι».

Για την τωρινή του κατάσταση και επαγγελματικά και προσωπικά απαντά: «Δεν είμαι ελεύθερος. Είμαι καλά και επαγγελματικά και συναισθηματικά. Η κοπέλα μου δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο. Και είναι καλύτερα».

Διαβάστε επίσης: «Αντίπαλοι» για καλό σκοπό

Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2011, 22:30