Η Τζένη Θεωνά σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως την αγχώνει το γεγονός πως όλοι την λένε όμορφη και δεν θα απατούσε ποτέ τον σύντροφό της, γιατί δεν αντέχει να ζει με ενοχές.

«Έχω φοβερές αντιστάσεις. Δε θα απατούσα ποτέ τον σύντροφό μου. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα μοιραστώ μια στιγμή με κάποιον, ο οποίος θα γνωρίζει κάτι τόσο ιδιαίτερο για μένα και δεν θα το ξέρει ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου. Προτιμώ να με απατήσουν, παρά να βρεθώ εγώ σ’ αυτόν τον κυκεώνα ενοχών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν έχει υποπτευθεί σύντροφό της;

«Έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Αντέδρασα πολύ ψύχραιμα σε σχέση με άλλα περιστατικά, τα οποία με είχαν κάνει έξαλλη. Αυτό ήταν τόσο σοκαριστικό που με ακρωτηρίασε αντί να μου προκαλέσει οργή».

Η Τζένη Θεωνά δεν έκρυψε και το μεγάλο της άγχος για να μην της δώσουν την ταμπέλα της όμορφης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από μικρή μου έλεγαν πόσο όμορφη είμαι. Μπορεί να μου το έλεγαν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μου με πολλή αγάπη, αλλά εμένα με άγχωνε και με κατάτρεχε αρκετά. Είχα ένα τρίπτυχο που με ακολουθούσε: άριστη μαθήτρια, όμορφο κορίτσι, καλό παιδί. Πάντα ήμουν σε μια κούρσα για να μην απογοητεύσω κανέναν».

ΠΗΓΗ: Εγώ Weekly

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης