Ο Σπύρος Σούλης παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, χωρίς να διαστάσει να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ποτέ δεν ξεπέρασες τα όρια στη ζωή σου, κάνοντας πράγματα extreme;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω κάνει scuba diving στον Ειρηνικό, ενώ ήμουν ανάμεσα σε ένα κοπάδι από καρχαρίες. Έχω μείνει για δέκα μέρες στη ζούγκλα, δίπλα σε μια λίμνη με κροκόδειλους. Επίσης, ταξίδεψα, χωρίς χρήματα, στην Αμερική και έχω κάνει περιστασιακές δουλειές για να κερδίσω χρήματα. Αυτά είναι ριψοκίνδυνα πράγματα, αλλά όχι ακραία».

Τι δουλειές έχεις κάνει; «Ό,τι μπορείς να φανταστείς! Έγινα βοηθός φωτογράφου, έγινα βοηθός καμηλιέρη στην έρημο του Μαρόκο, για να μεταφέρω τουρίστες και να παίρνω χαρτζιλίκι, έχω κάνει τον ξεναγό. Επί- σης, στο Λονδίνο, πουλούσα ρούχα, έβαψα μερικά σπίτια. Έκανα πολλά…».

Έχεις χρόνο για τη προσωπική σου ζωή; «Φυσικά και έχω. Αν δεν έχεις χρόνο για προσωπική ζωή, τότε λείπει η ισορροπία από τη ζωή σου. Ωστόσο, έχω ελάχιστο χρόνο για σχέσεις, γιατί έχω αφιερώσει την καθημερινότητά μου σε άλλες προτεραιότητες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν σου λείπει μια σχέση; «Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για τα ίδια πράγματα. Δουλεύω ασταμάτητα και δεν το αποζητώ. Αν κάτσω μία εβδομάδα και κάνω διακοπές, θα μου λείψει η δουλειά μου, όχι κάτι άλλο. Μπορεί, αύριο μεθαύριο, να πάθω την πλάκα μου και να πω ότι τώρα θέλω οικογένεια, παιδιά».

Πηγή: People

Διαβάστε επίσης: «Έχω ελάχιστο χρόνο για σχέσεις»
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης