Η Άννα Δημητρίεβιτς ήρθε στην Ελλάδα πριν από δέκα χρόνια και βρήκε σχεδόν ό,τι ονειρεύτηκε: μια πατρίδα, έναν έρωτα, μια οικογένεια, μια καριέρα. Και σήμερα, έπειτα από τέσσερα χρόνια break και αφοσίωσης στις δύο κόρες της, επιστρέφει εκεί που είναι ο «φυσικός» της χώρος, μπροστά από τα φώτα.

Φέτος επέστρεψες στην τηλεόραση, έπειτα από τέσσερα χρόνια, παίζοντας τη Νατάσα στο Με λένε Βαγγέλη. Αισθάνθηκες έτοιμη πια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήταν θέμα δικής μου ψυχολογίας. Απλώς, μες στις λίγες παραγωγές που γίνονται πια, έγινε και μια δουλειά που χρειαζόταν μια κοπέλα που να μιλάει με προφορά. Άρα ήμουν έξτρα τυχερή. Δεν ήταν ότι ξύπνησα μια μέρα και είπα θέλω να δουλέψω».

Δηλαδή, έπαιξε ρόλο και η προφορά για το ότι όλα αυτά τα χρόνια είσαι εκτός τηλεόρασης;

«Όχι απόλυτα, ήθελα να είμαι και κοντά στα παιδιά μου. Ωστόσο, ναι, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η βαριά προφορά μου, προκειμένου να έχω δουλειά. Θα πρέπει να το απαιτεί ο ρόλος, για να επιλέξουν εμένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς πέρασαν αυτά τα χρόνια στο σπίτι;

«Πολύ ωραία. Τα παιδιά μου με γεμίζουν και δεν ένιωσα στιγμή κάτι να μου λείπει. Είχα και έχω την ανάγκη να είμαι δίπλα τους και δεν θα έκανα καμία δουλειά που να απαιτούσε γυρίσματα καθημερινά, πέντε μέρες την εβδομάδα. Κι αυτός ο ρόλος είναι μικρός. Μπορεί να λείπω από το σπίτι δύο ημέρες, αλλά τις υπόλοιπες είμαι μαζί τους».

Έχετε σκεφτεί με τον Θανάση να συνεργαστείτε ξανά; «Όχι, δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο. Τίποτα, βέβαια, δεν αποκλείεται στο μέλλον».

Ποιος κάνει «κουμάντο» στην οικογένεια, στα παιδιά; Εσύ ή ο πατέρας τους; «Η μαμά συντονίζει περισσότερο τα πράγματα, γιατί ο μπαμπάς έχει μεγάλη αδυναμία στα κορίτσια του και τους κάνει όλα τα χατίρια».

Δηλώσατε πως θα βαφτίσετε τα παιδιά, μόνο εφόσον βρείτε έναν πνευματικό ή ιερέα που να σας εμπνέει. Τον έχετε βρει ή ακόμα; «Αυτό δεν θα ήθελα να το συζητήσω. Θεωρώ λάθος ότι έγινε τόσο μεγάλο θέμα από τα Μ.Μ.Ε. Είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά εμάς».

Τι τραγουδάς στις κόρες σου για να κοιμηθούν; «Τους τραγουδάω για πρίγκιπες, πριγκίπισσες. Είναι ένα σέρβικο νανούρισμα που μου έλεγε και μένα η γιαγιά μου».

Στο σπίτι, γενικά, τι γλώσσα μιλάτε; «Όταν είμαι μόνη μου με τα παιδιά, προσπαθώ να τους μιλάω μόνο Σέρβικα. Όταν είμαστε όλοι μαζί, μιλάμε Ελληνικά. Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μαθαίνουν τα παιδιά. Καταλαβαίνουν και μαθαίνουν ταυτόχρονα και τις δύο γλώσσες».

Ο Θανάσης έχει μάθει Σέρβικα; «Πολύ λίγα. Τα παιδιά ξέρουν πιο πολλά από εκείνον. Άλλωστε, τα κορίτσια μας συνεννοούνται πλέον πολύ εύκολα, γιατί έρχεται και η μαμά μου εδώ πολύ συχνά, η οποία δεν ξέρει Ελληνικά και μιλάει μαζί τους μόνο Σέρβικα».

Πηγή: Down Town

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης