Αποφάσισε να δημοσιεύσει τελικά το video με τις προσωπικές τους στιγμές ο πρώην σύζυγός της Jennifer Lopez, Ojani Noa, και εκείνη κατέφυγε στην δικαιοσύνη. Ο δικηγόρος της διάσημης τραγουδίστριας, John Lavely, δήλωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα σχετικό με sex στο video. Δεν ισχυριστήκαμε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά δεν παύει να είναι κάτι προσωπικό της πελάτισσάς μου».

Jennifer Lopez - Ojani NoaΈνας δικαστής στο Λος Άντζελες συμφώνησε στην απαγόρευση της χρήσης του επίμαχου video, στο οποίο κατά 20% δείχνει την Jennifer. Ο Ojani θέλει να χρησιμοποιήσει το υλικό, για να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ως Κουβανός μετανάστης, με τίτλο «How I Married Jennifer Lopez: The JLo and Ojani Noa Story».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπαθούν να με σταματήσουν από τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ και μάχομαι για τα δικαιώματά μου», δήλωσε ο Noa έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου. «Δεν είναι δίκαιοι».

Ο ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες ότι προσπάθησε να πουλήσει το κινηματογραφικό υλικό σαν ερωτική ταινία, μια και περιέχει υλικό από τον γάμο και το ταξίδι του μέλιτος του πρώην ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Η μάχη συνεχίζεται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης