Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» μίλησε ο Κώστας Καπετανίδης και δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol» και εξήγησε για ποιο λόγο είναι τόσο αυστηρός: «Μου άρεσε ο ρόλος του κριτή και γι’ αυτό πήγα στο show. Είμαι αυστηρός, γιατί ξέρω τι συμβαίνει έξω».

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε και για τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, ξεκαθαρίζοντας μερικά πράγματα: «Με τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν έχουμε κόντρα. Αυτό που συνέβη ήταν μια παρεξήγηση στο τελευταίο live, με μια χειρονομία που έκανε εκείνος και μια παρατήρηση που έκανε στον παίκτη τον Ξυλούρη και γι’ αυτό υπήρξε αυτή η διαφωνία. Την επόμενη μέρα το πρωί, μου έστειλε μήνυμα και λύθηκε το θέμα. Η Έλλη μού αρέσει πάρα πολύ σε αυτό το ρόλο. Την ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές μαζί και είναι πάρα πολύ καλή στη δουλειά της, γιατί έχει γνώσεις πάνω σε αυτό. Η σχέση της με τον Γιώργο δεν με ενοχλεί. Αυτό που νοιάζει εμένα είναι οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι. Τον έχω γνωρίσει μια φορά τον σύντροφό της τυχαία, αλλά δεν έχουμε βγει μαζί έξω. Το αν θα κρατήσει η σχέση τους είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, αποκάλυψε πως με τη Ρούλα Κορομηλά τα πάνε μια χαρά και μάλιστα καλύτερα από πέρυσι.

Τέλος, ο Κώστας Καπετανίδης δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια της εκπομπής που τον «φιλοξένησε» και για τις επιδόσεις της στον χορό: «Μου αρέσει πάρα πολύ η Ελεονώρα. Δεν το περίμενα να χορεύει τόσο καλά και να έχει τέτοια ενέργεια! Μπράβο της».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Καπετανίδης: «Δεν μου αρέσει να τους χαϊδεύω»
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης