Ο Γιώργος Νανούρης μιλάει για τους διαφορετικούς ρόλους που υποδύεται κατά καιρούς, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μια διαδικασία που τον βελτιώνει ως ηθοποιό.

«Ζούμε στο 2013 και δεν θα πρέπει πια να υπάρχουν τέτοια στεγανά και ταμπέλες για το ποιος είναι τι και που ανήκει. Δοκιμάζω και δοκιμάζομαι σε διάφορα πράγματα, με θεωρώ πολύ νέο στη δουλειά ακόμα και δεν θέλω να εγκλωβιστώ σ’ ένα πράγμα. Θα μπορούσα ίσως να το κάνω αυτό, όταν θεωρήθηκαν “πετυχημένες” κάποιες δουλειές μου, όμως προτίμησα να δοκιμάσω κι άλλους τρόπους και άλλα πράγματα με κίνδυνο πάντα να αποτύχω, όπως άλλωστε και θεωρώ πως αυτό αρκετές φορές έχει συμβεί», εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω πως τα λάθη μου είναι περισσότερα. Όμως θέλω να δοκιμάζω, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος να μείνω σ’ ένα πράγμα. Θέλω να ψάξω, να “φάω τα μούτρα μου”, να ξανασηκωθώ και να ξεκινήσω και πάλι από την αρχή. Ζωντανά πράγματα. Δεν ξέρω καν αν θα μείνω κάποια στιγμή σ’ ένα πράγμα μόνο. Οτιδήποτε μου κινεί το ενδιαφέρον, θέλω να το ανακαλύψω», πρόσθεσε.

Πηγή: My Salonika

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης