Η διακοσμήτρια και παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι απ’ την αρχή», έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό. Η Σίσσυ Φειδά μίλησε για την δουλειά της, για την κριτική που δέχεται και για τη προσωπική της ζωή.

Η Σίσσυ δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την τηλεοπτική της καριέρα: «Για μένα η εκπομπή, καθώς και η τηλεόραση, είναι μια απλή δουλειά και δεν δίνω μεγαλύτερη διάσταση. Σίγουρα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στη ζωή μου, όπως το ότι με αναγνωρίζουν και ότι, καλώς ή κακώς, ασχολούνται μαζί μου.(…)Και εμείς και το κανάλι και η εταιρία παραγωγής έχουμε αποφασίσει να μην “πουλάμε” το προσωπικό μας δράμα και την προσωπική μας συγκίνηση.(…)Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να δείξω οίκτο. Εγώ είμαι εκεί για να κάνω μια δουλειά και όχι να παίξω ένα ρόλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τις μεσημεριανές εκπομπές αλλά και για την περσινή παρεξήγηση με τη παρουσιάστρια του « Πρωινό μου», η Σίσσυ είπε: «Αν κάποιος άνθρωπος για τους λόγους του δεν θέλει να μιλήσει, ο δημοσιογράφος συνεχίζει να του επιτίθεται; Δείχνει λίγο εμπάθεια ή νομίζω;(…)Εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με κανέναν που δεν διασταυρώνει τις πληροφορίες του, επιτίθεται σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει – με αβάσιμες πληροφορίες – και δείχνει τόσο μεγάλη εμπάθεια. Δεν αφορά αυτό μόνο την κ. Σκορδά, αφορά τους πάντες. Δεν έχω λοιπόν, κανένα λόγο να συμμετέχω σε συζητήσεις και σε εκπομπές με ανθρώπους που χρησιμοποιούν πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί.(…)Δεν έχω κανένα λόγο να απαντώ σε κουτσομπολίστικες ερωτήσεις, απλώς για να βγω στο γυαλί, και σίγουρα δεν έχω λόγο ύπαρξης σε προγράμματα με τέτοιο ρόλο».

Τέλος αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και κατά πόσο επηρεάζεται από την δημοσιότητα, ενώ μίλησε και για τον γάμο και την οικογένεια: «Δεν έχω σκοπό να αλλάξω, δεν μπήκα στο τηλεοπτικό προσκήνιο με κανένα τουπέ.(…)Αν με αναγκάσουν να κάνω κάποια πράγματα που δεν θέλω, τότε θα είμαι ψεύτικη. Εννοώ ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή, σχόλια, γκάφες που κάποιοι άνθρωποι κάνουν επίτηδες για να προκαλέσουν τα media και να ασχοληθούν μαζί τους.(…)Με τον κατάλληλο άνθρωπο, θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδί. Πιστεύω ότι θα συμβεί αλλά για μένα δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η στιγμή.(…)Παλαιότερα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άνδρες αλλά δεν μπορώ να σου πω πως πλέον δεν θα έκανα σχέση με κάποιον μικρότερο.(…)Μετρά ο άνθρωπος, η οντότητά του, το μυαλό και η δύναμή του και όχι η ηλικία».

Πηγή :Glam

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης