Η Ρίτσα Μπιζόγλη άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις της στην «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ και μίλησε στο ένθετο Piazza της εφημερίδας Veto για την καριέρα της, τον νέο της συνεργάτη, Κώστα Αρβανίτη, και τους προκατόχους της Λυριτζή-Οικονόμου.

Μετά από πολλά χρόνια επανήλθε στην πρωινή ζώνη, αλλά το πρωινό ξύπνημα είναι ένα θέμα που ακόμη την ταλαιπωρεί. «Νιώθω πολύ οικεία σε αυτή τη θέση, παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη ΝΕΤ. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι έχω συνηθίσει το πρωινό ξύπνημα και δεν νομίζω ότι θα το συνηθίσω ποτέ. Κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι πρωινό. Είναι μεταμεσονύχτιο! Φανταστείτε ότι με σταματάνε ακόμη και για αλκοτέστ την ώρα που πηγαίνω στη δουλειά! Ωστόσο, επειδή είμαι πολύ πειθαρχημένη, ακολουθώ το πρόγραμμα μου με ακρίβεια λεπτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία της με τον Κώστα Αρβανίτη, όπως δηλώνει, καθημερινά βελτιώνεται. «Μέρα με τη μέρα επικοινωνούμε καλύτερα. Άλλωστε, αυτός είναι ο στόχος και των δυο μας. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εκπομπή που θα την επιλέγουν όσο γίνεται περισσότεροι τηλεθεατές. Δεν κάνουμε τηλεόραση για ”εμάς”. Το ότι είμαστε σε φάση προσαρμογής είναι σε δεύτερη μοίρα».

Όσο για το αν νιώθει ασφαλής στην ΕΡΤ, τουλάχιστον περισσότερο από ένα ιδιωτικό κανάλι, δεν δίστασε να απαντήσει: «Ασφαλής δεν νιώθω πουθενά. Και πώς θα μπορούσα άλλωστε; Η δουλειά που κάνουμε είναι από τη φύση της «ρευστή». Τα νούμερα τα κοίταζα και συνεχίζω καθημερινά, γιατί τα θεωρώ εργαλείο δουλειάς».

Σχετικά με την επίθεση που δέχθηκαν οι Λυριτζής και Οικονόμου για τον μηνιαίο τους μισθό, η Ρίτσα Μπιζόγλη δήλωσε: «Δεν μου αρέσουν οι επιθέσεις που δέχεται ένας δημοσιογράφος για άλλους λόγους, εκτός από τη δουλειά του. Και βέβαια πήραμε μια… στρωμένη ζώνη. Δούλεψαν μεθοδικά για χρόνια και πέτυχαν. Τα νούμερα μέχρι στιγμής είναι καλά και προσπαθούμε να γίνουν ακόμη καλύτερα. Δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια. Όπως και να έχει, σέβομαι την κριτική, από όπου και αν προέρχεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πιο άβολη στιγμή στην εκπομπή της είναι κάθε φορά η ίδια. «Αισθάνομαι άβολα πάντα με τους καλεσμένους που δεν ακούνε τις ερωτήσεις και απαντούν, όπως το έχουν προγραμματίσει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης