«Δεν πήγα στο “Just” γιατί δεν τραγουδάω»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, 15:58
«Δεν πήγα στο “Just” γιατί δεν τραγουδάω»
Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν σήμερα το πρωί η Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, τη μηχανή της, αλλά και τα reality που δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει.

Για τα μαλλιά της: «Τα αλλάζω και τώρα στην αλλαγή είμαι. Έχω βρει το γιατρό μου. Συνήθως μόλις τελείωνε ένα σίριαλ άλλαζα και τα μαλλιά μου κατευθείαν. Κάνω συνέχεια αλλαγές στην εμφάνισή μου κυρίως εξαιτίας της δουλειάς μου. Στον άνδρα μου αρέσω μελαχρινή με κοντό μαλλί».

Για τη μηχανή της: «Οδηγώ ακόμα τη μηχανή μου, με βοηθάει ειδικά για να κατέβω στο κέντρο. Καθώς οδηγώ όμως σκέφτομαι συνέχεια το κακό, και αυτό με βοηθάει να φρενάρω, να οδηγώ πιο συντηρητικά. Σκέφτομαι συνεχώς τα παιδιά μου».

Για τα reality: «Δέχθηκα πρόταση και από το "Dancing With the Stars" αλλά και από το "Just the 2 Of Us". Στο “Just the 2 Of Us” δεν πήγα γιατί δεν τραγουδάω καθόλου. Δεν είπα ότι θα γελοιοποιηθώ αν συμμετέχω στο σόου, αλλά αν με ακούσουν να τραγουδάω. Έχω φωνή και με πολύ προσπάθεια –αν χρειαστεί για μία θεατρική παράσταση- θα το κάνω. Αλλά δεν υπήρχε ο χρόνος. Με το “Dancing With the Stars” μπορεί να τα πήγαινα καλύτερα στα χορευτικά αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω εκείνη την περίοδο. Θα προτιμούσα να είμαι σε κριτική επιτροπή ή στην παρουσίαση. Το "Big Brother" δεν με αφορά. Είναι άλλο να βλέπεις ανθρώπους να μαγειρεύουν ή να τραγουδάνε και άλλο να τους βλέπεις να περιφέρονται σε ένα σπίτι».

Για το σχόλιο του Λούλη για τη Μακρυπούλια: «Δεν θα ήθελα να κρίνω τους άλλους. Δεν θέλω να είμαι αγενής, δεν μου πάει. Είναι άλλο να τα πεις στο καμαρίνι του άλλου. Η Ζέτα θεωρώ πως έχει την εξυπνάδα και κάνει επιλογές που της πηγαίνουν πάρα πολύ. Μην τρελαθούμε, η Μακρυπούλια έχει απίστευτη παρουσία, είναι χαρισματικό πλάσμα. Από εκεί και πέρα, όποιος "δεν τα λέει", δεν θα μείνει στη δουλειά, θα φύγει. Άλλωστε, δεν την είδαμε και στην Επίδαυρο».

Για το αν έχει αισθανθεί άσχημα ως καλεσμένη σε εκπομπή: «Πάρα πολύ παλιά μού έχει συμβεί να είμαι καλεσμένη σε εκπομπή, να έχω στραβώσει, να έχω κακιώσει και να μη θέλω να πω κουβέντα».

Για το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά: «Στη Φαίη και τον Γιώργο πέρασα πολύ όμορφα. Έχουν πολύ μεγάλο αυθορμητισμό, ήταν μία συνέντευξη με σασπένς, γιατί σκεφτόμουν το τι θα με ρωτήσουν μετά!».

Πηγή: yupi.gr


Διαβάστε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: «Δεν θα κάνω άλλο παιδί»
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, 16:00