Τα «Κορίτσια για σπίτι» είχαν καλεσμένη την Ζέτα Δούκα και μεταξύ άλλων μίλησε για την γιορτή των ερωτευμένων αλλά και για τα γυρίσματα του σίριαλ «Βασιλιάδες».

Σχετικά με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η γνωστή ηθοποιός σχολίασε: «Δεν πιστεύω στη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο είναι καλό μία μέρα τον χρόνο να είναι αφιερωμένη στον έρωτα και την αγάπη -όπως είναι μία μέρα το χρόνο αφιερωμένη στη γυναίκα ή στο παιδί, στον άνδρα ή στον πατέρα ή στη μητέρα- για να μπορεί να σου υπενθυμίζει τα καλά και τα κακά αυτού του πράγματος» ενώ πρόσθεσε: «Οι εμπορικές της προεκτάσεις καπελώνουν και την ίδια τη γιορτή». Όσο για το πώς θα περάσει η ίδια τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος: «Θα κάνω πρόβα» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα, η Ζέτα Δούκα επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που θέλουν την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega, «Βασιλιάδες» να κινδυνεύει να κοπεί: «Τώρα τα γυρίσματα έχουν διακοπεί, τελειώσαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έχουν γυριστεί ούτως ή άλλως όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου. Και έχουν διακοπεί και για οικονομικούς λόγους, θα μπούμε σε μια νέα οικονομική συμφωνία με το κανάλι που μας φιλοξενεί για να μπορούμε να δούμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την κατάσταση». Στο ενδεχόμενο, βέβαια, να συνεχιστεί η σειρά σε άλλη τηλεοπτική στέγη σχολίασε: «Και εγώ το έχω ακούσει αυτά. Η ενημέρωση που έχω από μέσα -και είναι η σωστή ενημέρωση- είναι πως δεν ξέρουμε. Είναι οι καιροί μας έτσι… εν καιρώ κρίσης, όλα τα πράγματα πλήττονται».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης