Η Δέσποινα Ολυμπίου στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Μίλα» μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στην ερώτηση για το πώς αισθάνθηκε όταν ο Μιχάλης παραδέχθηκε δημόσια τη σχέση του με τη Ζ. Μακρυπούλια και εμφανίζονταν μαζί της παντού απάντησε: «Κάποιες φορές παραδέχομαι ότι πληγώθηκε ο εγωισμός μου, γιατί όλοι έχουμε εγωισμό, όσο υπεράνω και να είναι κάποιος. Δεν πληγώθηκα σαν γυναίκα, αλλά περισσότερο σαν άνθρωπος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα πάντως, η τραγουδίστρια τόνισε ότι δεν θα είναι εκείνη που θα υποδείξει στον άλλο πώς να αισθάνεται και να πράττει με την επόμενη σχέση του.

Η Δέσποινα εξομολογήθηκε ότι τα έξι χρόνια που ήταν μαζί με το Μιχάλη, ήταν επιλογή της να βρίσκεται λίγα βήματα πιο πίσω από εκείνον και να μην βγαίνει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας γιατί δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί τη σχέση της για την δική της προβολή.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι δυο τους ήταν χωρισμένοι ένα χρόνο και κανείς δεν είχε πάρει είδηση. Η Δέσποινα Ολυμπίου όμως μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Γ. Νταλάρα και τις συναυλίες αλληλεγγύης που θα κάνει μαζί του. Σχολίασε επίσης και τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο τραγουδιστής στο Ίλιον λέγοντας αποφασιστικά: «Θα τραγουδήσω μαζί με τον Γ. Νταλάρα ακόμα κι αν γίνουν επεισόδια» και συμπλήρωσε: «Εκείνη τη βραδιά χαλάστηκε πολύς κόσμος και κινδύνευσε επίσης. Είμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε τη γνώμη μας, αλλά τέτοιες εκδηλώσεις σε κάνουν να χάνεις το δίκιο σου», είπε η τραγουδίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τη γενναία στάση του Γ. Νταλάρα να παραμείνει πάνω στη σκηνή και να συνεχίσει το τραγούδι για όλους εκείνους που πήγαν να τον ακούσουν είπε:«Εγώ πραγματικά απόρησα με τη στάση του γιατί είμαι πολύ ευσυγκίνητη και όταν δω κάτι και συγκινηθώ δεν μπορώ να τραγουδήσω. Νομίζω ότι στεναχωρήθηκε και πείσμωσε. Επειδή είναι πεισματάρης, εγώ δεν εξεπλάγην που αντέδρασε έτσι. Ήταν τέρας ψυχραιμίας. Δεν τον τρομάζουν αυτά τα γεγονότα τον Γιώργο».

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης